Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan De Parque Patricios Me Lleva El Chanfle
a los costados Tactiek amistoso
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 36.2
weak Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Vinent passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seba met een snelle inworp. Konstantin controleert de bal met de borst. Konstantin haalt uit met een fantastische trap. Euell bokst de bal weg.

7e minuut.
Bartelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras probeert naar een medespeler te passen. Cejrowski met een sublieme pass. Favstov is nu in balbezit. Favstov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Euell bereikt de bal nog maar net als eerste. Euell passt de bal in één keer door. Daar is Amunkura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Seba probeert naar een medespeler te passen. Cejrowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bartelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rebry is nu in balbezit. Rebry speelt de bal door. Seba is nu in balbezit. Konstantin is nu in balbezit. Konstantin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Konstantin probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov verovert de bal door een tackle van achteren. Favstov haalt uit met een fantastische trap. Kohan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 1:0

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seba zal de hoekschop nemen. Santos kopt de bal weg. Konstantin rent richting de bal. Konstantin draait met de bal, schiet en ... Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 1:1

32e minuut.
Kohan is nu in balbezit. Kohan geeft een hoge lob. Grecu kopt de bal weg. Glover is nu in balbezit. Glover schiet op doel. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glover rent richting de bal. Glover schiet op doel. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Euell trapt de bal weg. Seba kopt de bal weg. Glover rent richting de bal. Glover schiet op doel. Euell bokst de bal weg. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 1:2

38e minuut.
Santos neemt de hoekschop. Seba kopt de bal weg. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Favstov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favstov schiet op doel. Kohan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blas is nu in balbezit. Favstov onderschept slim de pass. Favstov haalt uit met een fantastische trap. Kohan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 54%, Me Lleva El Chanfle 46%.
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 1:2

48e minuut.
Favstov passt de bal zonder na te denken. Seba rent richting de bal. Konstantin verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantin draait met de bal, schiet en ... Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 1:3

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Santos speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Favstov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 57%, Me Lleva El Chanfle 43%.
Huracan De Parque Patricios - Me Lleva El Chanfle 1:4