Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irken FC FACA FC
4123i-a Tactiek australia
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
42.6 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


15e minuut.
Švista is nu in balbezit. Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista is nu in balbezit. Švista haalt uit met een fantastische trap. Ory werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mercier passt de bal met de wreef. Sarafoglou is nu in balbezit. Sarafoglou speelt de bal door. Švista rent richting de bal. Švista haalt uit met een fantastische trap. Ory kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - FACA FC 0:1

25e minuut.
Bá Cường geeft een lange en hoge pass. Sarafoglou probeert naar een medespeler te passen. Švista probeert naar een medespeler te passen. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap. Ory probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Bá Cường controleert de bal met de borst. Švista rent richting de bal. Švista draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalfuyang neemt de hoekschop. Švista krijgt zijn hoofd ertegen. Ory maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Górny onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - FACA FC 0:2

33e minuut.
Daar is Mojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojić haalt uit met een fantastische trap. Sarafoglou probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Telleria neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Telleria geeft een lange en hoge pass. Kalfuyang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bá Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista verovert de bal door een tackle van achteren. Švista schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mercier is nu in balbezit. Mercier passt de bal met de wreef. Mojić is nu in balbezit. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - FACA FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 56%, FACA FC 44%.
Irken FC - FACA FC 1:2

48e minuut.
Švista rent richting de bal. Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang passt de bal in één keer door. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista haalt uit met een fantastische trap. Ory probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfuyang met een snelle inworp. Sarafoglou is nu in balbezit. Sarafoglou geeft een lange en hoge pass. Švista krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rufete is nu in balbezit. Kartík onderschept slim de pass. Kartík geeft de bal voor. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista draait met de bal, schiet en ... Ory probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Puzzovio stond buitenspel. Rufete maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista is nu in balbezit. Švista draait met de bal, schiet en ... Ory probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dummer komt het veld opgelopen. Domingues komt het veld opgelopen. Genchoff komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kalfuyang speelt de bal door. Daar is Domingues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues passt de bal met de wreef. Genchoff rent richting de bal. Genchoff haalt uit met een fantastische trap. Ory bokst de bal weg.

73e minuut.
Inworp. Rákosi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rákosi is nu in balbezit. Rákosi passt de bal in één keer door. Domingues rent richting de bal. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Ory maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - FACA FC 1:3

77e minuut.
Huyhua komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sirio met de inworp. Kalfuyang is nu in balbezit. Domingues is nu in balbezit. Klungelig pakt Domingues de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang passt de bal met de wreef. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Ory probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - FACA FC 1:4

86e minuut.
Mojić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dummer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Genchoff kopt de bal weg. Rákosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rákosi geeft een hoge lob. Domingues krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - FACA FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 69%, FACA FC 31%.
Irken FC - FACA FC 1:5