Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oblongo
  • Stadion: 24 de Junio
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5151
Cachilo FC Irken FC
433 Esp Tactiek 4123i-a
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
48.7 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Górny geeft een hoge lob. Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. Savoia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savoia krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mercier probeert naar een medespeler te passen. Telleria rent richting de bal. Telleria passt de bal zonder na te denken. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Schramm bokst de bal weg.

17e minuut.
Güçlütürk speelt de bal door. Savoia geeft de bal voor. Penderecki kopt de bal weg. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń geeft een lange en hoge pass. Ory bokst de bal weg.

23e minuut.
Güçlütürk speelt de bal door. Słaboń rent richting de bal. Słaboń passt de bal in één keer door. Coca rent richting de bal. Coca haalt uit met een fantastische trap. Ory probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Güçlütürk passt de bal in één keer door. Daar is Scholl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - Irken FC 1:0

33e minuut.
Telleria is nu in balbezit. Słaboń onderschept slim de pass. Słaboń passt de bal in één keer door. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht schiet op doel. Ory probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht schiet op doel. Ory maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - Irken FC 2:0

43e minuut.
Güçlütürk passt de bal in één keer door. Savoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoia geeft de bal voor. Albrecht rent richting de bal. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scholl is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 48%, Irken FC 52%.
Cachilo FC - Irken FC 2:0

50e minuut.
Albrecht is nu in balbezit. Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Scholl rent richting de bal. Scholl draait met de bal, schiet en ... Ory probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - Irken FC 3:0

60e minuut.
Güçlütürk passt de bal met de wreef. Daar is Savoia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savoia geeft een hoge lob. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mattana geeft een lange en hoge pass. Scholl kopt de bal weg. Albrecht rent richting de bal. Albrecht schiet op doel. Ory maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

88e minuut.
Telleria speelt de bal door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Güçlütürk zijn tegenspeler op de grond. Güçlütürk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 43%, Irken FC 57%.
Cachilo FC - Irken FC 3:0