Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catenaccio F.C. Cachilo FC
Anormal Tactiek 433 Esp
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten average
good Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Méndez rent richting de bal. Micu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fiore de bal onder controle te krijgen. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht draait met de bal, schiet en ... Coizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Güçlütürk geeft een hoge lob. Coca rent richting de bal. Morais rent richting de bal. Morais geeft de bal voor. Sandrin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Słaboń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coca geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sukatmaz de bal onder controle te krijgen. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. Coizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sandrin rent richting de bal. Katulski verovert de bal door een tackle van achteren. Katulski geeft een hoge lob. Ikonić probeert de bal met de borst te controleren. Ikonić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Consuegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Morais met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sandrin de bal onder controle te krijgen. Güçlütürk met een sublieme pass. Daar is Słaboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słaboń geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Słaboń rent richting de bal. Słaboń passt de bal in één keer door. Daar is Salame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikonić rent richting de bal. Ikonić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Cachilo FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio F.C. 53%, Cachilo FC 47%.
Catenaccio F.C. - Cachilo FC 1:0

46e minuut.
Moria komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sandrin rent richting de bal. Ikonić verovert de bal door een tackle van achteren. Salame rent richting de bal. Ikonić onderschept slim de pass. Ikonić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz passt de bal zonder na te denken. Sacchi heeft problemen om de bal te vangen. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Cachilo FC 2:0

66e minuut.
Méndez geeft een hoge lob. Słaboń is nu in balbezit. Lintner begaat een overtreding. Lintner krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Güçlütürk met een sublieme pass. Coca rent richting de bal. Coca met een sublieme pass. Sandrin rent richting de bal. Sandrin draait met de bal, schiet en ... Coizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Méndez geeft een hoge lob. Ikonić rent richting de bal. Ikonić schiet op doel. Rosocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Cachilo FC 3:0

79e minuut.
Sacchi rent richting de bal. Sacchi geeft een hoge lob. Fiore probeert de bal aan de voet te houden. Albrecht rent richting de bal. Albrecht schiet op doel. Coizza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio F.C. 56%, Cachilo FC 44%.
Catenaccio F.C. - Cachilo FC 3:0