Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan De Parque Patricios Irken FC
a los costados Tactiek 4123i-a
48% Balbezit 52%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telleria met een snelle inworp. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Mojić probeert de bal met de borst te controleren. Mojić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Wohlgemuth de bal onder controle te krijgen. Rufete is nu in balbezit. Rufete met een sublieme pass. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mojić is nu in balbezit. Mojić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Mercier probeert naar een medespeler te passen. Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:1

4e minuut.
Wohlgemuth passt de bal in één keer door. Inworp. Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mercier met een sublieme pass. Muziek probeert de bal aan de voet te houden. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mojić rent richting de bal. Mojić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:2

5e minuut.
Wohlgemuth met een sublieme pass. Inworp. Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:3

6e minuut.
Euell geeft de bal voor. Wohlgemuth kopt de bal weg. Mojić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muziek de bal. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:4

8e minuut.
Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria met een sublieme pass. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:5

11e minuut.
Mercier speelt de bal door. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Mojić rent richting de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ... Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:6

15e minuut.
Muziek onderschept slim de pass. Muziek met een sublieme pass. Daar is Mojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojić schiet op doel. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:7

17e minuut.
Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Euell probeert naar een medespeler te passen. Favstov kopt de bal weg. Muziek probeert de bal aan de voet te houden. Muziek schiet op doel. Euell bokst de bal weg. Mojić rent richting de bal. Mojić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:8

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:9

21e minuut.
Telleria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Favstov. Telleria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Penderecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:10

23e minuut.
Favstov passt de bal met de wreef. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mojić de bal. Mojić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mercier rent richting de bal. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Mojić is nu in balbezit. Mojić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Telleria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favstov rent richting de bal. Rufete onderschept slim de pass. Telleria is nu in balbezit. Telleria haalt uit met een fantastische trap. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Amunkura geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telleria met een snelle inworp. Daar is Mojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cichos geeft een hoge lob. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:11

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Euell trapt de bal weg. Favstov kopt de bal weg. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Euell trapt de bal weg van het doel. Mercier met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Mercier de bal. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:12

33e minuut.
Euell is nu in balbezit. Euell geeft een hoge lob. Górny kopt de bal weg. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Stich heeft problemen om de bal te vangen. Stich passt de bal in één keer door. Telleria speelt de bal door. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Stachowiak rent richting de bal. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov passt de bal zonder na te denken. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić haalt uit met een fantastische trap. Euell bokst de bal weg. Muziek is nu in balbezit. Muziek passt de bal zonder na te denken. Mojić is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:13

39e minuut.
Stich kopt de bal weg. Stachowiak kan de bal niet met de borst controleren. Stachowiak passt de bal zonder na te denken. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić draait met de bal, schiet en ... Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Favstov passt de bal zonder na te denken. Mojić is nu in balbezit. Mojić passt de bal in één keer door. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Euell bokst de bal weg. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:14

45e minuut.
Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier speelt de bal door. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 82%, Irken FC 18%.
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:15

46e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Muziek speelt de bal door. Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:16

48e minuut.
Mercier passt de bal zonder na te denken. Rufete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufete probeert naar een medespeler te passen. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić draait met de bal, schiet en ... Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Kisilevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek onderschept slim de pass. Muziek schiet op doel. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mojić rent richting de bal. Mojić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:17

51e minuut.
Rufete passt de bal in één keer door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier met een sublieme pass. Mojić rent richting de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Favstov heeft problemen om de bal te vangen. Penderecki speelt de bal door. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić schiet op doel. Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:18

60e minuut.
Kisilevsky is nu in balbezit. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak speelt de bal door. Mojić is nu in balbezit. Mojić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bá Cường speelt de bal door. Favstov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telleria. Telleria krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:19

66e minuut.
Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Mojić rent richting de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ... Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rufete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufete passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muziek de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:20

72e minuut.
Euell met een sublieme pass. Bá Cường rent richting de bal. Bá Cường geeft de bal voor. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel. Euell bokst de bal weg. Klungelig pakt Mojić de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bá Cường rent richting de bal. Bá Cường geeft de bal voor. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:21

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telleria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojić rent richting de bal. Mojić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:22

81e minuut.
Mojić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Telleria zal de hoekschop nemen. Muziek maakt een snoekduik en kopt de bal. Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:23

82e minuut.
Amunkura geeft een hoge lob. Inworp. Telleria met de inworp. Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Mojić draait met de bal, schiet en ... Euell bokst de bal weg.

83e minuut.
Bá Cường rent richting de bal. Bá Cường geeft de bal voor. Wohlgemuth probeert de bal aan de voet te houden. Muziek is nu in balbezit. Muziek passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rufete probeert naar een medespeler te passen. Euell met een sublieme pass. Favstov kopt de bal weg. Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kisilevsky rent richting de bal. Muziek onderschept slim de pass. Muziek met een sublieme pass. Mojić is nu in balbezit. Mojić schiet op doel. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:24

89e minuut.
Mercier met een sublieme pass. Daar is Stachowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bá Cường met een snelle inworp. Mercier is nu in balbezit. Mercier speelt de bal door. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 84%, Irken FC 16%.
Huracan De Parque Patricios - Irken FC 0:25