Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan De Parque Patricios FACA FC
a los costados Tactiek australia
45% Balbezit 55%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 74
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet is nu in balbezit. Favstov begaat een overtreding. Favstov krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Wohlgemuth is nu in balbezit. Muñíz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñíz speelt de bal door. Vernet rent richting de bal. Vernet haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Wohlgemuth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñíz probeert naar een medespeler te passen. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sirio heeft problemen om de bal te vangen. Muñíz rent richting de bal. Muñíz speelt de bal door. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio draait met de bal, schiet en ... Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Euell trapt de bal weg van het doel. Muñíz rent richting de bal. Muñíz met een sublieme pass. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vernet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirio verovert de bal door een tackle van achteren. Sirio geeft de bal voor. Puzzovio krijgt zijn hoofd ertegen. Euell bokst de bal weg.

11e minuut.
Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Puzzovio de bal. Vernet is nu in balbezit. Vernet schiet op doel. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Wohlgemuth kopt de bal weg. Rüya met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sirio de bal onder controle te krijgen. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet haalt uit met een fantastische trap. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:1

15e minuut.
Genchoff is nu in balbezit. Kisilevsky onderschept slim de pass. Daar is Kisilevsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzzovio schiet op doel. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Puzzovio de bal. Vernet rent richting de bal. Vernet passt de bal zonder na te denken. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kisilevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff verovert de bal door een tackle van achteren. Genchoff schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Muñíz met een sublieme pass. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:2

22e minuut.
Siciliani met een sublieme pass. Kalfuyang heeft problemen om de bal te vangen. Kalfuyang speelt de bal door. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet draait met de bal, schiet en ... Euell bokst de bal weg. Puzzovio heeft problemen om de bal te vangen. Vernet rent richting de bal. Vernet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:3

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfuyang met een snelle inworp. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Daar is Kisilevsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchoff is nu in balbezit. Genchoff passt de bal zonder na te denken. Puzzovio heeft problemen om de bal te vangen. Puzzovio schiet op doel. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Genchoff is nu in balbezit. Genchoff passt de bal in één keer door. Rüya speelt de bal door. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio schiet op doel. Euell bokst de bal weg. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:4

28e minuut.
Genchoff met een sublieme pass. Siciliani is nu in balbezit. Genchoff speelt de bal door. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio schiet op doel. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartelt speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:5

30e minuut.
Kalfuyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vernet is nu in balbezit. Vernet speelt de bal door. Puzzovio heeft problemen om de bal te vangen. Puzzovio schiet op doel. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vernet de bal. Vernet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:6

35e minuut.
Favstov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Genchoff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puzzovio springt en kopt de bal. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Euell met een harde bal richting middenveld. Muñíz kopt de bal weg. Daar is Puzzovio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernet is nu in balbezit. Vernet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:7

38e minuut.
Muñíz speelt de bal door. Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vernet de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Puzzovio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzzovio probeert naar een medespeler te passen. Vernet is nu in balbezit. Vernet schiet op doel. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Euell met een harde bal richting middenveld. Muñíz probeert naar een medespeler te passen. Vernet is nu in balbezit. Vernet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:8

43e minuut.
Euell met een harde bal richting middenveld. Muñíz kopt de bal weg. Daar is Genchoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 88%, FACA FC 12%.
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:9

46e minuut.
Puzzovio speelt de bal door. Vernet rent richting de bal. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio schiet op doel. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Euell speelt de bal door. Wohlgemuth kopt de bal weg. Fuhrmann kan de bal niet met de borst controleren. Vernet is nu in balbezit. Vernet haalt uit met een fantastische trap. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Wohlgemuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan verovert de bal door een tackle van achteren. Meschyan passt de bal in één keer door. Vernet is nu in balbezit. Vernet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Valle komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sarafoglou is nu in balbezit. Sirio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirio speelt de bal door. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Muñíz passt de bal zonder na te denken. Kisilevsky rent richting de bal. Vernet onderschept slim de pass. Vernet schiet op doel. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Genchoff met de inworp. Klungelig pakt Muñíz de bal. Muñíz passt de bal met de wreef. Vernet is nu in balbezit. Vernet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Schiaffi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalfuyang met een snelle inworp. Daar is Puzzovio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio draait met de bal, schiet en ... Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio passt de bal zonder na te denken. Kalfuyang speelt de bal door. Daar is Vernet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernet haalt uit met een fantastische trap. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Sirio met een sublieme pass. Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puzzovio de bal. Puzzovio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arató komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sirio is nu in balbezit. Muñíz rent richting de bal. Vernet is nu in balbezit. Klungelig pakt Arató de bal. Arató draait met de bal, schiet en ... Euell bokst de bal weg. Vernet rent richting de bal. Vernet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:10

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Švista komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sirio speelt de bal door. Klungelig pakt Rüya de bal. Rüya passt de bal in één keer door. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. Euell bokst de bal weg. Švista heeft problemen om de bal te vangen. Švista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Euell met een harde bal richting middenveld. Muñíz rent richting de bal. Muñíz probeert naar een medespeler te passen. Švista rent richting de bal. Švista draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kalfuyang is nu in balbezit. Kalfuyang speelt de bal door. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel. Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Genchoff speelt de bal door. Kalfuyang is nu in balbezit. Kalfuyang passt de bal met de wreef. Genchoff is nu in balbezit. Genchoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sirio verovert de bal door een tackle van achteren. Sirio passt de bal zonder na te denken. Švista rent richting de bal. Švista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:11

73e minuut.
Fuhrmann heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalfuyang met de inworp. Arató heeft problemen om de bal te vangen. Arató haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:12

76e minuut.
Klungelig pakt Švista de bal. Švista passt de bal met de wreef. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Genchoff rent richting de bal. Genchoff geeft de bal voor. Švista rent richting de bal. Švista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:13

77e minuut.
Zanabria komt het veld opgelopen. Ayinko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kalfuyang is nu in balbezit. Kalfuyang passt de bal zonder na te denken. Sirio speelt de bal door. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Švista is nu in balbezit. Švista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:14

79e minuut.
Genchoff met de inworp. Muñíz speelt de bal door. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:15

79e minuut.
Wohlgemuth probeert naar een medespeler te passen. Kisilevsky is nu in balbezit. Arató verovert de bal door een tackle van achteren. Arató haalt uit met een fantastische trap. Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:16

80e minuut.
Inworp. Genchoff met de inworp. Arató is nu in balbezit. Arató draait met de bal, schiet en ... Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:17

82e minuut.
Zanabria is nu in balbezit. Zanabria speelt de bal door. Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang schiet op doel. Euell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:18

84e minuut.
Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arató de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:19

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švista met de inworp. Arató heeft problemen om de bal te vangen. Arató schiet op doel. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 91%, FACA FC 9%.
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 0:20