Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Me Lleva El Chanfle Irken FC
5-2-3 Tactiek 4123i-a
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten very good
poor Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Cerovina verovert de bal door een tackle van achteren. Mercier onderschept slim de pass. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Ardiles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. benhalal is nu in balbezit. benhalal geeft de bal voor. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stachowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. Kohan bokst de bal weg.

29e minuut.
Mercier probeert naar een medespeler te passen. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel. Kohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak passt de bal met de wreef. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Kohan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Me Lleva El Chanfle - Irken FC 0:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachowiak met een snelle inworp. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier geeft een lange en hoge pass. Muziek springt en kopt de bal. Kohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Me Lleva El Chanfle 69%, Irken FC 31%.
Me Lleva El Chanfle - Irken FC 0:1

54e minuut.
Ardiles is nu in balbezit. Bá Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Bá Cường met een sublieme pass. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Blas passt de bal zonder na te denken. Ardiles is nu in balbezit. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki haalt uit met een fantastische trap. Ory bokst de bal weg.

72e minuut.
Górny passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Santos speelt de bal door. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Stachowiak passt de bal met de wreef. Mercier is nu in balbezit. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Mojić is nu in balbezit. Mojić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos speelt de bal door. Penderecki probeert naar een medespeler te passen. Mojić is nu in balbezit. Mojić schiet op doel. Kohan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Me Lleva El Chanfle 62%, Irken FC 38%.
Me Lleva El Chanfle - Irken FC 0:1