Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 19:15
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Diósjenői St. Hubertus
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6021
Patying FC DATE LA
zúzóz Tactiek 433
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 26.7
solide Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Pavičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavičić passt de bal in één keer door. Hamar is nu in balbezit. Hamar draait met de bal, schiet en ... Kis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Végváry is nu in balbezit. Végváry passt de bal in één keer door. Berényi rent richting de bal. Klungelig pakt Hamar de bal. Hamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - DATE LA 1:0

17e minuut.
Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan met een sublieme pass. Hamar heeft problemen om de bal te vangen. Hamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - DATE LA 2:0

19e minuut.
Végváry met de inworp. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi passt de bal zonder na te denken. Hamar heeft problemen om de bal te vangen. Hamar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Szeléndi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş passt de bal met de wreef. Hamar is nu in balbezit. Hamar haalt uit met een fantastische trap. Kis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Berényi speelt de bal door. Hamar is nu in balbezit. Hamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - DATE LA 3:0

44e minuut.
Pavičić verovert de bal door een tackle van achteren. Pavičić passt de bal zonder na te denken. Berényi is nu in balbezit. Berényi schiet op doel. Koródy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hamar rent richting de bal. Hamar haalt uit met een fantastische trap. Kis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - DATE LA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 33%, DATE LA 67%.
Patying FC - DATE LA 4:0

47e minuut.
Kis trapt de bal weg van het doel. Végváry kopt de bal weg. Hamar rent richting de bal. Hamar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gyarmati de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Kozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozma speelt de bal door. Hamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Berényi passt de bal in één keer door. Pavičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavičić geeft een hoge lob. Kozma rent richting de bal. Kozma geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş geeft een hoge lob. Gyarmati is nu in balbezit. Hamar onderschept slim de pass. Hamar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - DATE LA 5:0

68e minuut.
Kozma geeft een lange en hoge pass. Csonka probeert de bal aan de voet te houden. Hamar rent richting de bal. Hamar haalt uit met een fantastische trap. Kis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hamar rent richting de bal. Hamar probeert naar een medespeler te passen. Pavičić rent richting de bal. Pavičić draait met de bal, schiet en ... Kis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - DATE LA 6:0

76e minuut.
Berényi rent richting de bal. Koródy begaat een overtreding. Berényi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozma met een snel genomen vrije trap. Pavičić rent richting de bal. Pavičić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - DATE LA 7:0

85e minuut.
Pavičić rent richting de bal. Pavičić passt de bal met de wreef. Hamar rent richting de bal. Hamar haalt uit met een fantastische trap. Kis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - DATE LA 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 20%, DATE LA 80%.
Patying FC - DATE LA 8:0