Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ParmaBv Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5356
ParmaBv united mihailesti
Normal Tactiek amical2
50% Balbezit 50%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 39.9
formidabel Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki geeft de bal voor. Vag rent richting de bal. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 1:0

4e minuut.
Bisaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaku passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tymiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vag maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vag met een sublieme pass. Tymiński speelt de bal door. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Həsənzadə is nu in balbezit. Wostal probeert naar een medespeler te passen. Wielki met een sublieme pass. Klungelig pakt Vag de bal. Vag schiet op doel. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sĩ Hoàng is nu in balbezit. Sĩ Hoàng passt de bal zonder na te denken. Həsənzadə speelt de bal door. Wielki rent richting de bal. Wielki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vag de bal. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 2:0

23e minuut.
Prusek geeft een hoge lob. Pakizer kopt de bal weg. Fierli speelt de bal door. Klungelig pakt Vag de bal. Vag draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wielki is nu in balbezit. Wielki probeert naar een medespeler te passen. Vag is nu in balbezit. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 3:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tymiński met een snelle inworp. Prusek is nu in balbezit. Vag onderschept slim de pass. Vag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wostal passt de bal met de wreef. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki geeft een lange en hoge pass. Vag rent richting de bal. Vag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 4:0

40e minuut.
Sĩ Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Wielki is nu in balbezit. Wielki met een sublieme pass. Vag rent richting de bal. Vag haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu bokst de bal weg.

43e minuut.
Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. Wostal met een sublieme pass. Wielki probeert naar een medespeler te passen. Həsənzadə rent richting de bal. Həsənzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 5:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tymiński met een snelle inworp. Həsənzadə met een sublieme pass. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 20%, united mihailesti 80%.
ParmaBv - united mihailesti 6:0

46e minuut.
Tymiński met een snelle inworp. Həsənzadə speelt de bal door. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 7:0

48e minuut.
Fierli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szolomayer. Fierli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sĩ Hoàng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wielki is nu in balbezit. Wielki passt de bal zonder na te denken. Vag is nu in balbezit. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 8:0

50e minuut.
Wostal passt de bal in één keer door. Wielki speelt de bal door. Daar is Həsənzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həsənzadə haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 9:0

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grozăvescu niet meer kan verder spelen.

52e minuut.
Tymiński probeert naar een medespeler te passen. Həsənzadə is nu in balbezit. Həsənzadə passt de bal met de wreef. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Prusek met een harde bal richting middenveld. Wostal kopt de bal weg. Wielki kan de bal niet met de borst controleren. Vag is nu in balbezit. Vag schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənzadə onderschept slim de pass. Həsənzadə speelt de bal door. Daar is Vag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 10:0

59e minuut.
Inworp. Tymiński met de inworp. Həsənzadə speelt de bal door. Vag is nu in balbezit. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 11:0

61e minuut.
Prusek probeert naar een medespeler te passen. Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tymiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Həsənzadə met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 12:0

68e minuut.
Matheson probeert naar een medespeler te passen. Sĩ Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Sĩ Hoàng passt de bal zonder na te denken. Vag rent richting de bal. Vag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 13:0

70e minuut.
Pakizer rent richting de bal. Pakizer passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tymiński neemt de hoekschop. Klungelig pakt Vag de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 14:0

72e minuut.
Həsənzadə passt de bal zonder na te denken. Prusek verovert de bal door een tackle van achteren. Wielki probeert naar een medespeler te passen. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 15:0

73e minuut.
Inworp. Tymiński met de inworp. Həsənzadə geeft de bal voor. Vag rent richting de bal. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 16:0

73e minuut.
Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tymiński neemt de hoekschop. Vag is nu in balbezit. Vag haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fierli met een sublieme pass. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński passt de bal met de wreef. Vag rent richting de bal. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 17:0

76e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tymiński neemt de hoekschop. Vag springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 18:0

78e minuut.
Prusek geeft de bal voor. Sĩ Hoàng kopt de bal weg. Sĩ Hoàng speelt de bal door. Daar is Həsənzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həsənzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Həsənzadə met een sublieme pass. Wielki is nu in balbezit. Wielki probeert naar een medespeler te passen. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 19:0

85e minuut.
Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. Pakizer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tymiński met de inworp. Həsənzadə speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Matheson speelt de bal door. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki passt de bal met de wreef. Vag heeft problemen om de bal te vangen. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 20:0

90e minuut.
Wielki passt de bal met de wreef. Həsənzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənzadə met een sublieme pass. Vag rent richting de bal. Vag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - united mihailesti 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 20%, united mihailesti 80%.
ParmaBv - united mihailesti 21:0