Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-26 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bąbelkowy Atak Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2612
Bąbelkowy Atak KS Zagożdżonka
defensive5 Tactiek nowa 1
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
41.2 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
Przyziółkowski passt de bal in één keer door. Łazicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Carbajo is nu in balbezit. Łazicki onderschept slim de pass. Łazicki draait met de bal, schiet en ... Karadağ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bieniek verovert de bal door een tackle van achteren. van Ham is nu in balbezit. Daar is van Ham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Krogh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:1

16e minuut.
Przyziółkowski met een sublieme pass. Daar is Le Cam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ham verovert de bal door een tackle van achteren. van Ham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:2

21e minuut.
Mannering geeft de bal voor. van Ham kopt de bal weg. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek schiet op doel. Krogh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:3

22e minuut.
Pukanich is nu in balbezit. Pukanich passt de bal zonder na te denken. Przyziółkowski is nu in balbezit. van Ham verovert de bal door een tackle van achteren. van Ham draait met de bal, schiet en ... Krogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Wachnik onderschept slim de pass. Wachnik probeert naar een medespeler te passen. Vraštil speelt de bal door. van Ham is nu in balbezit. van Ham draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:4

29e minuut.
Montealegre speelt de bal door. Gaňo rent richting de bal. Gaňo passt de bal met de wreef. Daar is Bieniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Küpfer is nu in balbezit. Gaňo onderschept slim de pass. Gaňo passt de bal in één keer door. van Ham rent richting de bal. van Ham schiet op doel. Krogh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:5

37e minuut.
Gaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gaňo de bal. Gaňo speelt de bal door. Bieniek rent richting de bal. Bieniek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pukanich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaňo met een snelle inworp. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Ham is nu in balbezit. van Ham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bąbelkowy Atak 59%, KS Zagożdżonka 41%.
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:6

47e minuut.
Vraštil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraštil probeert naar een medespeler te passen. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek heeft problemen om de bal te vangen. Bieniek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cazenave stond buitenspel. Słowik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Ham kopt de bal weg. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Vraštil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraštil probeert naar een medespeler te passen. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek draait met de bal, schiet en ... Krogh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:7

60e minuut.
Pukanich met een sublieme pass. Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniek schiet op doel. Krogh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fernández Carbajo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Carbajo geeft een hoge lob. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek schiet op doel. Krogh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gaňo geeft een lange en hoge pass. Bieniek kopt de bal weg. Klungelig pakt Przyziółkowski de bal. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Słowik onderschept slim de pass. Gaňo is nu in balbezit. Gaňo geeft een hoge lob. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bieniek passt de bal in één keer door. van Ham rent richting de bal. Met opzet legt Przyziółkowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Przyziółkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Przyziółkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Pukanich geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cazenave stond buitenspel. Gaňo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bieniek rent richting de bal. Bieniek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Le Cam is nu in balbezit. van Ham verovert de bal door een tackle van achteren. van Ham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:8

75e minuut.
Küpfer rent richting de bal. Küpfer speelt de bal door. Giżycki is nu in balbezit. Bieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek onderschept slim de pass. Pukanich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bieniek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Ham kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:9

80e minuut.
Montealegre onderschept slim de pass. Montealegre geeft de bal voor. Klungelig pakt Bieniek de bal. van Ham is nu in balbezit. van Ham schiet op doel. Krogh bokst de bal weg. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek schiet op doel. Krogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:10

84e minuut.
Vraštil passt de bal zonder na te denken. van Ham heeft problemen om de bal te vangen. Le Cam is nu in balbezit. van Ham verovert de bal door een tackle van achteren. van Ham schiet op doel. Krogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bąbelkowy Atak 63%, KS Zagożdżonka 37%.
Bąbelkowy Atak - KS Zagożdżonka 0:10