Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Islazul Comunal
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5124
Unirea `85 Golesti F.C Petrolul Din Ploiesti 1985
incercare532 Tactiek Balanced
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Hrivník verovert de bal door een tackle van achteren. Tilea rent richting de bal. Buia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Buia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Stolpe speelt de bal door. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dreer zijn tegenspeler op de grond. Dreer krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dreer speelt de bal door. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:0

32e minuut.
Magowski onderschept slim de pass. Magowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dedu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buclea is nu in balbezit. Buclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant met een sublieme pass. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu schiet op doel. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unirea `85 Golesti - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea `85 Golesti 60%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unirea `85 Golesti - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:1

50e minuut.
Tilea onderschept slim de pass. Stolpe geeft een lange en hoge pass. Grigoraş controleert de bal met de borst. Buclea rent richting de bal. Buclea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tilea passt de bal zonder na te denken. Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stolpe rent richting de bal. Dreer verovert de bal door een tackle van achteren. Dreer geeft de bal voor. Păcălici bokst de bal weg. Klungelig pakt Ungureanu de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tilea passt de bal met de wreef. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş passt de bal in één keer door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Magowski geeft een lange en hoge pass. Dedu controleert de bal met de borst. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea schiet op doel. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea `85 Golesti 45%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 55%.
Unirea `85 Golesti - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:2