Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-03 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ghana U21 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4139
Ghana U21 as-Saʻūdiyya U21
30 ton Tactiek AS_2023
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
32.4 gemiddelde waardering 36.5
redelijk Schieten solide
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Aslam rent richting de bal. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi passt de bal zonder na te denken. Aslam is nu in balbezit. Aslam haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kabella geeft de bal voor. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh geeft de bal voor. Nisawi maakt een snoekduik en kopt de bal. Padmore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:1

15e minuut.
Ismat geeft de bal voor. Inworp. Adotey met een snelle inworp. Ainoo is nu in balbezit. Ainoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nisawi is nu in balbezit. Nisawi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adotey de bal. Aslam is nu in balbezit. Aslam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:2

25e minuut.
Asma geeft een lange en hoge pass. Boadi geeft een hoge lob. Kabella rent richting de bal. Kabella geeft een lange en hoge pass. Aslam rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:3

27e minuut.
Bonus met een sublieme pass. Gaise is nu in balbezit. Gaise geeft een lange en hoge pass. Nisawi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nisawi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Wemah de bal onder controle te krijgen. Aslam rent richting de bal. Aslam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:4

34e minuut.
Sam kan de bal niet met de borst controleren. Kabella is nu in balbezit. Kabella geeft een hoge lob. Nisawi rent richting de bal. Nisawi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Adu-Poku bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh onderschept slim de pass. Haj-Saleh met een sublieme pass. Bonus rent richting de bal. Bonus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 65%, as-Saʻūdiyya U21 35%.
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:4

50e minuut.
Mamduh geeft een lange en hoge pass. Nyasugbor rent richting de bal. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi schiet op doel. Padmore maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Asma geeft een hoge lob. Nyasugbor kan de bal niet met de borst controleren. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:5

60e minuut.
Inworp. Barakat komt het veld opgelopen. Salman komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mamduh rent richting de bal. Mamduh geeft een lange en hoge pass. Gaise kopt de bal weg. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella geeft een hoge lob. Padmore bokst de bal weg. Aslam is nu in balbezit. Aslam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:6

68e minuut.
Gaise rent richting de bal. Kabella onderschept slim de pass. Kabella passt de bal zonder na te denken. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Nisawi is nu in balbezit. Aslam is nu in balbezit. Wemah verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Mamduh onderschept slim de pass. Mamduh geeft een hoge lob. Daar is Wemah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslam is nu in balbezit. Aslam draait met de bal, schiet en ... Padmore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Adotey rent richting de bal. Adotey geeft een hoge lob. Adu-Poku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainoo rent richting de bal. Ainoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:6

79e minuut.
Figlis komt het veld opgelopen. Abd-al-Karim komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Adu-Poku is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haj-Saleh. Adu-Poku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laryea komt het veld opgelopen. Rahma komt het veld opgelopen. Doe komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Laryea bereikt de bal nog maar net als eerste. Laryea geeft een hoge lob. Aslam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslam haalt uit met een fantastische trap. Padmore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 71%, as-Saʻūdiyya U21 29%.
Ghana U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:7