Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 Uruguay U21
Bulgaria ATT Tactiek Miska
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Garnica is nu in balbezit. Garnica passt de bal in één keer door. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling geeft de bal voor. Kubala kopt de bal weg. Malinák bokst de bal weg.

11e minuut.
Garnica rent richting de bal. Štetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetka speelt de bal door. Basista is nu in balbezit. Basista schiet op doel. Carozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tereščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajdošík rent richting de bal. Gajdošík speelt de bal door. Rapák rent richting de bal. Rapák draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Carbone is nu in balbezit. Carbone geeft een lange en hoge pass. Folch kopt de bal weg. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gajdošík onderschept slim de pass. Gajdošík probeert naar een medespeler te passen. Tozzi is nu in balbezit. Rapák onderschept slim de pass. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 58%, Uruguay U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko U21 - Uruguay U21 0:0

46e minuut.
Petrák komt het veld opgelopen. Urdžík komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista is nu in balbezit. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista rent richting de bal. Basista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Roselló komt het veld opgelopen. Terňa komt het veld opgelopen. Mignone komt het veld opgelopen. Kasimír komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Farell komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiffone komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kanoč geeft een hoge lob. Inworp. Farell met een snelle inworp. Mignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignone geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Ciocca komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kasimír bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasimír met een sublieme pass. Basista rent richting de bal. Basista schiet op doel. Carozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Uruguay U21 1:0

78e minuut.
Roselló speelt de bal door. Farell rent richting de bal. Farell geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Meriač de bal onder controle te krijgen. Ciocca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovensko U21 - Uruguay U21 1:1

79e minuut.
Vojak Ryan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Vojak Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaballa onderschept slim de pass. Terňa rent richting de bal. Urdžík probeert naar een medespeler te passen. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Uruguay U21 2:1

81e minuut.
Chiffone met een sublieme pass. Ciocca is nu in balbezit. Met opzet legt Vojak Ryan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vojak Ryan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 42%, Uruguay U21 58%.
Slovensko U21 - Uruguay U21 2:1