Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Salvador U21 New Zealand U21
Noelius1 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Gomez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Van Waveren de bal. Corona rent richting de bal. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casillas is nu in balbezit. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving geeft een hoge lob. Daar is Romero Monteagudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain draait met de bal, schiet en ... Domínguez bokst de bal weg.

12e minuut.
Irving passt de bal met de wreef. Overton geeft de bal voor. Lauaki kopt de bal weg. Cain is nu in balbezit. Cain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - New Zealand U21 0:1

15e minuut.
Jackson passt de bal zonder na te denken. Wellington rent richting de bal. Wellington passt de bal met de wreef. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Rabí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cain is nu in balbezit. Romero Monteagudo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cain wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cain kan niet meer verder spelen. Wellington raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bryson komt het veld opgelopen. Power komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Gomez geeft een hoge lob. Inworp. Jackson met de inworp. Bryson geeft een lange en hoge pass. Lauaki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Corona is nu in balbezit. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona rent richting de bal. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jackson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bryson rent richting de bal. Bryson geeft een hoge lob. Lauaki springt en kopt de bal. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - New Zealand U21 0:2

45e minuut.
Irving is nu in balbezit. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla passt de bal met de wreef. Galicia is nu in balbezit. Galicia schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 62%, New Zealand U21 38%.
El Salvador U21 - New Zealand U21 0:2

46e minuut.
Maloney komt het veld opgelopen. Shipley komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casillas neemt de penalty, wat een uithaal! Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - New Zealand U21 1:2

67e minuut.
Casillas passt de bal met de wreef. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia met een sublieme pass. Corona is nu in balbezit. Corona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Huezo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Shoe de bal onder controle te krijgen. Duarte met een sublieme pass. Casillas rent richting de bal. Casillas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 40%, New Zealand U21 60%.
El Salvador U21 - New Zealand U21 1:2