Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Việt Nam U21 USA U21
4-4-2 moi Tactiek 5-3-2 line
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen very good


28e minuut.
Trung Hinh onderschept slim de pass. Trung Hinh geeft een hoge lob. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Chapman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - USA U21 1:0

42e minuut.
Kay rent richting de bal. Torn bereikt de bal nog maar net als eerste. Torn geeft een hoge lob. Madden krijgt zijn hoofd ertegen. Quang Ðạt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Việt Nam U21 - USA U21 1:1

45e minuut.
Thông geeft een lange en hoge pass. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie geeft een hoge lob. Kay springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 50%, USA U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Việt Nam U21 - USA U21 1:1

48e minuut.
Xuân Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trường geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woock de bal. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ðăng Khoa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldwin met de inworp. Sanders is nu in balbezit. Sanders draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Torn bereikt de bal nog maar net als eerste. Torn speelt de bal door. Sanders geeft de bal voor. Madden maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - USA U21 1:2

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rhode komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Trung Hinh kopt de bal weg. Torn is nu in balbezit. Torn met een sublieme pass. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houston komt het veld opgelopen. Ambersley komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hoàng Phương geeft een lange en hoge pass. Trung Hinh heeft problemen om de bal te vangen. Ambersley rent richting de bal. Ambersley schiet op doel. Quang Ðạt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Madden verovert de bal door een tackle van achteren. Madden passt de bal met de wreef. Thông is nu in balbezit. Ambersley verovert de bal door een tackle van achteren. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nghĩa Dũng komt het veld opgelopen. Duy Hải komt het veld opgelopen. Loughlin komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sanders probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Ambersley verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin rent richting de bal. Loughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - USA U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 60%, USA U21 40%.
Việt Nam U21 - USA U21 1:3