Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard SC Froosim
4132Attack Tactiek 2022_4-4-2H
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.7 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten goed
solide Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Kluivert is nu in balbezit. Helmer rent richting de bal. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer haalt uit met een fantastische trap. Markus bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoetebier met de inworp. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters haalt uit met een fantastische trap. Polaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zincir probeert naar een medespeler te passen. Noszczak probeert naar een medespeler te passen. Resicki rent richting de bal. Resicki geeft de bal voor. Kluivert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - SC Froosim 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 62%, SC Froosim 38%.
United Generations Sittard - SC Froosim 0:1

47e minuut.
Inworp. Zoetemelk met de inworp. Henny rent richting de bal. Henny geeft de bal voor. Kohn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Heitinga geeft een lange en hoge pass. Noszczak is nu in balbezit. Zoetebier verovert de bal door een tackle van achteren. Zoetebier geeft een hoge lob. Goossens kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gheţea passt de bal zonder na te denken. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross rent richting de bal. van Ankeren verovert de bal door een tackle van achteren. van Ankeren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Resicki passt de bal met de wreef. Helmer heeft problemen om de bal te vangen. Helmer probeert naar een medespeler te passen. van Ankeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ankeren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Bruggen rent richting de bal. van Bruggen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goossens de bal. Goossens geeft een lange en hoge pass. Kluivert springt en kopt de bal. Markus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
van Bruggen speelt de bal door. Zoetemelk is nu in balbezit. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea geeft de bal voor. Kluivert krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gheţea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer probeert naar een medespeler te passen. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - SC Froosim 0:2

86e minuut.
van Ankeren verovert de bal door een tackle van achteren. Ross onderschept slim de pass. Helmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helmer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 55%, SC Froosim 45%.
United Generations Sittard - SC Froosim 0:2