Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Tel Aviv Netanya warriors
inbetween Tactiek צעירה ב
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 70.5
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Arel passt de bal zonder na te denken. Halfon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:1

11e minuut.
Claudel geeft een hoge lob. Arel is nu in balbezit. Arel passt de bal in één keer door. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Slouk probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Miličković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Samotsvetov probeert de bal aan de voet te houden. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft een lange en hoge pass. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ... Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Miličković geeft de bal voor. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ... Ringer probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Claudel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:2

21e minuut.
Halfon passt de bal zonder na te denken. Claudel rent richting de bal. Menachem begaat een overtreding. Menachem krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Menachem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menachem speelt de bal door. Shoshan probeert naar een medespeler te passen. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap. Ringer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Samotsvetov passt de bal met de wreef. Shoshan speelt de bal door. Arel is nu in balbezit. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ... Ringer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bonfantini probeert naar een medespeler te passen. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel is nu in balbezit. Arel schiet op doel. Ringer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 69%, Netanya warriors 31%.
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:3

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Arel de bal onder controle te krijgen. Halfon rent richting de bal. Shoshan verovert de bal door een tackle van achteren. Shoshan geeft de bal voor. Samotsvetov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Azoulay de bal onder controle te krijgen. Salama probeert naar een medespeler te passen. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft een lange en hoge pass. Samotsvetov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:4

59e minuut.
Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem passt de bal zonder na te denken. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ... Ringer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:5

61e minuut.
Arel kopt de bal weg. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft een lange en hoge pass. Samotsvetov krijgt zijn hoofd ertegen. Ringer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:6

63e minuut.
Miličković geeft een hoge lob. Arel controleert de bal met de borst. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. Ringer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:7

68e minuut.
Shoshan passt de bal zonder na te denken. Miličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Azoulay begaat een overtreding. Azoulay krijgt een gele kaart. Miličković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samotsvetov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Samotsvetov springt en kopt de bal. Daar is Claudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:8

76e minuut.
Deroo rent richting de bal. Deroo geeft een lange en hoge pass. Miličković kopt de bal weg. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ... Ringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Alfasi is nu in balbezit. Arel onderschept slim de pass. Arel passt de bal zonder na te denken. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Menachem passt de bal zonder na te denken. Arel rent richting de bal. Arel geeft een hoge lob. Shoshan rent richting de bal. Shoshan schiet op doel. Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Samotsvetov passt de bal in één keer door. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem met een sublieme pass. Arel rent richting de bal. Arel draait met de bal, schiet en ... Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Arel heeft problemen om de bal te vangen. Menachem rent richting de bal. Menachem met een sublieme pass. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 78%, Netanya warriors 22%.
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:8