Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Netanya warriors Hapoel Tel Aviv
ידידות 2 Tactiek inbetween
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Sa`adon rent richting de bal. Sa`adon geeft de bal voor. Daar is Magdziarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beinlich is nu in balbezit. Beinlich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Claudel verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abarbnel met een snelle inworp. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Skaribas passt de bal zonder na te denken. Menachem rent richting de bal. Menachem met een sublieme pass. Akale is nu in balbezit. Akale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Skaribas geeft een hoge lob. Inworp. Vakrat met de inworp. Napolitano geeft een hoge lob. Xinlong maakt een snoekduik en kopt de bal. Shayzinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Menachem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menachem passt de bal in één keer door. Akale is nu in balbezit. Akale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 1:0

45e minuut.
Beinlich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adriazola komt het veld opgelopen. Tikva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 38%, Hapoel Tel Aviv 62%.
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 1:0

47e minuut.
Daar is Sa`adon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sa`adon passt de bal zonder na te denken. Napolitano rent richting de bal. Sa`adon speelt de bal door. Adriazola rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Menachem passt de bal zonder na te denken. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan passt de bal in één keer door. Akale heeft problemen om de bal te vangen. Akale schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Ferrando onderschept slim de pass. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem passt de bal zonder na te denken. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale haalt uit met een fantastische trap. Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Azoulay probeert naar een medespeler te passen. Vakrat heeft problemen om de bal te vangen. Menachem verovert de bal door een tackle van achteren. Menachem geeft de bal voor. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Laban met een sublieme pass. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel passt de bal met de wreef. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Ringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Menachem speelt de bal door. Shoshan probeert naar een medespeler te passen. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel geeft de bal voor. Akale krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 2:0

77e minuut.
Shoshan rent richting de bal. Shoshan passt de bal met de wreef. Claudel verovert de bal door een tackle van achteren. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Shoshan speelt de bal door. Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal zonder na te denken. Akale heeft problemen om de bal te vangen. Akale draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 3:0

81e minuut.
Abarbnel verovert de bal door een tackle van achteren. Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon geeft een hoge lob. Xinlong maakt een snoekduik en kopt de bal. Tikva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 39%, Hapoel Tel Aviv 61%.
Netanya warriors - Hapoel Tel Aviv 3:1