Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikki Sixxers FC Meniskuskicker
Links Tactiek 5122wingeng
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.9 gemiddelde waardering 66.3
good Schieten brilliant
average Passen excellent
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Hessel speelt de bal door. Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dustl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dustl geeft een hoge lob. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dustl rent richting de bal. Daar is Dustl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dustl passt de bal in één keer door. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Heitzinger met de inworp. Dustl speelt de bal door. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:1

8e minuut.
Yekpare passt de bal zonder na te denken. Dustl rent richting de bal. Dustl geeft een hoge lob. Yekpare maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:2

10e minuut.
Čičvarić probeert naar een medespeler te passen. Nes rent richting de bal. Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare draait met de bal, schiet en ... Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Letschert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:3

11e minuut.
Noorsalu rent richting de bal. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Letschert maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Letschert moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Letschert schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vargas raakt geblesseerd tijdens het duel. Heitzinger komt bij de bal en schiet. Pingin met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Pingin bokst de bal weg. Conners heeft problemen om de bal te vangen. Yekpare rent richting de bal. Yekpare schiet op doel. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dokter heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heitzinger zal de hoekschop nemen. Yekpare maakt een snoekduik en kopt de bal. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:4

14e minuut.
Yekpare verovert de bal door een tackle van achteren. Yekpare met een sublieme pass. Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dustl geeft een hoge lob. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mutzel verovert de bal door een tackle van achteren. Mutzel speelt de bal door. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare draait met de bal, schiet en ... Nes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:5

18e minuut.
Conners met een snelle inworp. Hessel speelt de bal door. Mutzel probeert naar een medespeler te passen. Yekpare rent richting de bal. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:6

19e minuut.
Dustl kopt de bal weg. Mutzel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Čičvarić de bal onder controle te krijgen. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. Eikås bokst de bal weg.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sentubery zal de hoekschop nemen. Dustl probeert de bal aan de voet te houden. Hinterleitner verovert de bal door een tackle van achteren. Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski haalt uit met een fantastische trap. Eikås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Stanković onderschept slim de pass. Stanković geeft de bal voor. Yekpare is nu in balbezit. Daar is Yekpare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yekpare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gottlob geeft een lange en hoge pass. Dustl kopt de bal weg. Yekpare rent richting de bal. Yekpare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:7

27e minuut.
Hinterleitner passt de bal zonder na te denken. Daar is Dustl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dustl passt de bal in één keer door. Heitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitzinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mutzel met de inworp. Rabiński rent richting de bal. Dustl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dustl krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Hinterleitner rent richting de bal. Hinterleitner probeert naar een medespeler te passen. Gottlob geeft een lange en hoge pass. Yekpare kan de bal niet met de borst controleren. Yekpare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Heitzinger met een snelle inworp. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dustl verovert de bal door een tackle van achteren. Dustl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Pingin met een harde bal richting middenveld. Heitzinger kopt de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nes de bal onder controle te krijgen. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:8

45e minuut.
Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger geeft een hoge lob. Yekpare kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 75%, FC Meniskuskicker 25%.
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:8

46e minuut.
Tündik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dustl rent richting de bal. Dustl geeft een lange en hoge pass. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:9

48e minuut.
Vargas rent richting de bal. Heitzinger heeft problemen om de bal te vangen. Heitzinger probeert naar een medespeler te passen. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare draait met de bal, schiet en ... Paal! Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:10

50e minuut.
Nepomuceno rent richting de bal. Nepomuceno geeft een hoge lob. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:11

52e minuut.
Gottlob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottlob geeft de bal voor. Dokter heeft problemen om de bal te vangen. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Conners heeft problemen om de bal te vangen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:12

54e minuut.
Gottlob passt de bal met de wreef. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heitzinger is nu in balbezit. Heitzinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Dokter speelt de bal door. Hessel geeft de bal voor. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:13

58e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een hoge lob. Daar is Conners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yekpare rent richting de bal. Yekpare draait met de bal, schiet en ... Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Heitzinger geeft de bal voor. Pingin probeert naar een medespeler te passen. Gottlob kopt de bal weg. Heitzinger is nu in balbezit. Heitzinger schiet op doel. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:14

63e minuut.
Mutzel onderschept slim de pass. Mutzel geeft een lange en hoge pass. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Vargas schiet op doel. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:15

65e minuut.
Yekpare is nu in balbezit. Yekpare met een sublieme pass. Dustl is nu in balbezit. Dustl passt de bal met de wreef. Heitzinger met een sublieme pass. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:16

67e minuut.
Heitzinger heeft problemen om de bal te vangen. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger geeft een lange en hoge pass. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mutzel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Heitzinger de bal. Heitzinger speelt de bal door. Klungelig pakt Vargas de bal. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mutzel probeert de bal met de borst te controleren. Mutzel passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:17

71e minuut.
Conners met een sublieme pass. Arntsen probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dustl geeft een lange en hoge pass. Yekpare krijgt zijn hoofd ertegen. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:18

77e minuut.
Heitzinger is nu in balbezit. Heitzinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yekpare de bal. Yekpare schiet op doel. Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:19

81e minuut.
Dustl rent richting de bal. Dustl passt de bal zonder na te denken. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare schiet op doel. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:20

83e minuut.
Hessel geeft een lange en hoge pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Hessel geeft een hoge lob. Dustl is nu in balbezit. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:21

86e minuut.
Hessel passt de bal met de wreef. Stanković rent richting de bal. Stanković geeft een lange en hoge pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gottlob kopt de bal weg. Heitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitzinger passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yekpare geeft de bal voor. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dustl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vargas springt en kopt de bal. Pingin bokst de bal weg. Vargas rent richting de bal. De bal raakt de paal. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 83%, FC Meniskuskicker 17%.
Nikki Sixxers - FC Meniskuskicker 0:22