Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikki Sixxers Netanya warriors
Links Tactiek צעירה ב
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
42.2 gemiddelde waardering 49.7
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Shoshan geeft een lange en hoge pass. Pingin speelt de bal door. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery is nu in balbezit. Sentubery geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rabiński rent richting de bal. Edrei verovert de bal door een tackle van achteren. Nacht maakt een afschuwelijke overtreding. Nacht krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Magdziarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Letschert de bal. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Shoshan geeft een lange en hoge pass. Ghinescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - Netanya warriors 0:1

20e minuut.
Inworp. Akale met een snelle inworp. Laban is nu in balbezit. Laban geeft de bal voor. Ghinescu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - Netanya warriors 0:2

24e minuut.
Nes onderschept slim de pass. Nes geeft een hoge lob. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan geeft een lange en hoge pass. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sentubery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nacht rent richting de bal. Edrei begaat een overtreding. Nacht wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nacht kan niet meer verder spelen. Torzewski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Rabiński passt de bal in één keer door. Sentubery is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shoshan. Shoshan krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sentubery is nu in balbezit. Shoshan met een sublieme pass. Daar is Skaribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 53%, Netanya warriors 47%.
Nikki Sixxers - Netanya warriors 0:2

47e minuut.
Shoshan verovert de bal door een tackle van achteren. Shoshan speelt de bal door. Nes is nu in balbezit. Ghinescu onderschept slim de pass. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Pingin bokst de bal weg.

62e minuut.
Letschert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shoshan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrei geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel geeft de bal voor. Klungelig pakt Letschert de bal. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Shoshan is nu in balbezit. Shoshan speelt de bal door. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel. Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Magdziarz geeft een lange en hoge pass. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Letschert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Letschert krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Shoshan passt de bal zonder na te denken. Edrei met een sublieme pass. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu schiet op doel. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - Netanya warriors 0:3

82e minuut.
Skaribas onderschept slim de pass. Skaribas geeft de bal voor. Conners probeert de bal met de borst te controleren. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Shoshan onderschept slim de pass. Shoshan probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - Netanya warriors 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 50%, Netanya warriors 50%.
Nikki Sixxers - Netanya warriors 0:4