Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meniskuskicker Hapoel Tel Aviv
5122wingeng Tactiek inbetween
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
59.3 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Górnicz kopt de bal weg. Osadici rent richting de bal. Osadici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dustl geeft een hoge lob. Padrón maakt een snoekduik en kopt de bal. Ringer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mutzel is nu in balbezit. Mutzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - Hapoel Tel Aviv 1:0

13e minuut.
Slouk passt de bal met de wreef. Sa`adon rent richting de bal. Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Louloudakis heeft problemen om de bal te vangen. Górnicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Napolitano is nu in balbezit. Hessel verovert de bal door een tackle van achteren. Hessel probeert naar een medespeler te passen. Dustl is nu in balbezit. Dustl draait met de bal, schiet en ... Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Claudel onderschept slim de pass. Feuerbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbrand geeft de bal voor. Padrón is nu in balbezit. Padrón schiet op doel. Ringer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alfasi trapt de bal weg van het doel. Bralewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Feuerbrand de bal. Feuerbrand geeft een hoge lob. Padrón springt en kopt de bal. Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Louloudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louloudakis passt de bal met de wreef. Dustl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mutzel de bal. Mutzel draait met de bal, schiet en ... Ringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meniskuskicker 53%, Hapoel Tel Aviv 47%.
FC Meniskuskicker - Hapoel Tel Aviv 1:0

46e minuut.
Tündik komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Claudel geeft een hoge lob. Inworp. Carle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dustl is nu in balbezit. Dustl geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Slouk is nu in balbezit. Slouk met een sublieme pass. Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano geeft een lange en hoge pass. Górnicz springt en kopt de bal. Tündik bokst de bal weg.

61e minuut.
Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando passt de bal in één keer door. Berg heeft problemen om de bal te vangen. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Feuerbrand met de inworp. Slouk is nu in balbezit. Dustl verovert de bal door een tackle van achteren. Dustl geeft de bal voor. Mutzel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gottlob geeft een lange en hoge pass. Mutzel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Claudel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hessel controleert de bal met de borst. Hessel geeft een hoge lob. Ringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Feuerbrand passt de bal met de wreef. Dustl is nu in balbezit. Dustl probeert naar een medespeler te passen. Padrón rent richting de bal. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Ringer bokst de bal weg.

81e minuut.
Claudel geeft een hoge lob. Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbrand begaat een overtreding. Feuerbrand krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meniskuskicker 49%, Hapoel Tel Aviv 51%.
FC Meniskuskicker - Hapoel Tel Aviv 1:0