Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Tel Aviv FC Meniskuskicker
inbetween Tactiek 5122wingeng
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 52.3
goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Azoulay geeft de bal voor. Stanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong onderschept slim de pass. Xinlong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - FC Meniskuskicker 1:0

45e minuut.
Stanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanković geeft een lange en hoge pass. Ferrando rent richting de bal. Padrón onderschept slim de pass. Padrón draait met de bal, schiet en ... Ringer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 40%, FC Meniskuskicker 60%.
Hapoel Tel Aviv - FC Meniskuskicker 1:0

46e minuut.
Tündik komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ferrando speelt de bal door. Stanković is nu in balbezit. Stanković geeft de bal voor. Padrón rent richting de bal. Padrón schiet op doel. Ringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Hinterleitner geeft een hoge lob. Mutzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutzel passt de bal met de wreef. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón schiet op doel. Ringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gottlob verovert de bal door een tackle van achteren. Beinlich rent richting de bal. Xinlong controleert de bal met de borst. Beinlich rent richting de bal. Beinlich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Claudel verovert de bal door een tackle van achteren. Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon met een sublieme pass. Beinlich rent richting de bal. Beinlich draait met de bal, schiet en ... Tündik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 53%, FC Meniskuskicker 47%.
Hapoel Tel Aviv - FC Meniskuskicker 1:0