Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikki Sixxers Hapoel Tel Aviv
Links Tactiek inbetween
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić passt de bal zonder na te denken. Regueiro rent richting de bal. Dombrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dombrowski schiet op doel. Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sa`adon kopt de bal weg. Beinlich rent richting de bal. Dokter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dokter krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Claudel is nu in balbezit. Claudel geeft de bal voor. Xinlong is nu in balbezit. Xinlong schiet op doel. Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - Hapoel Tel Aviv 0:1

23e minuut.
Sa`adon is nu in balbezit. Sa`adon passt de bal in één keer door. Beinlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Beinlich haalt uit met een fantastische trap. Nes probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nes probeert naar een medespeler te passen. Conners bereikt de bal nog maar net als eerste. Conners geeft de bal voor. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arntsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Letschert verovert de bal door een tackle van achteren. Letschert speelt de bal door. Xinlong is nu in balbezit. Xinlong haalt uit met een fantastische trap. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rabiński is nu in balbezit. Xinlong is nu in balbezit. Rabiński begaat een overtreding. Xinlong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dedimar komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beinlich rent richting de bal. Beinlich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - Hapoel Tel Aviv 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 58%, Hapoel Tel Aviv 42%.
Nikki Sixxers - Hapoel Tel Aviv 0:2

48e minuut.
Vakrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiński met een sublieme pass. Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon schiet op doel. Pingin bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Azoulay kopt de bal weg. Nes bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong verovert de bal door een tackle van achteren. Xinlong draait met de bal, schiet en ... Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - Hapoel Tel Aviv 0:3

61e minuut.
Conners rent richting de bal. Conners speelt de bal door. Xinlong rent richting de bal. Daar is Xinlong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xinlong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Dokter rent richting de bal. Beinlich verovert de bal door een tackle van achteren. Letschert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Letschert krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dedimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedimar met een sublieme pass. Arntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Noorsalu passt de bal zonder na te denken. Sentubery rent richting de bal. Sentubery draait met de bal, schiet en ... Ringer probeert wanhopig de bal te grijpen. Ferrando verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Xinlong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conners is nu in balbezit. Xinlong onderschept slim de pass. Xinlong schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 45%, Hapoel Tel Aviv 55%.
Nikki Sixxers - Hapoel Tel Aviv 0:3