Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LETS Arbatax
AMICAL 3 ATK Tactiek MaurinhoD.A.
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.7 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Julea geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gusmão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frezzolini krijgt zijn hoofd ertegen. Enico probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Dobruk rent richting de bal. Manoil begaat een overtreding. Dobruk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frezzolini met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lledó de bal. Lledó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Julea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak rent richting de bal. Mak draait met de bal, schiet en ... Crucerescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Arbatax 0:1

11e minuut.
Santin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigău onderschept slim de pass. Jigău speelt de bal door. Manoil bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoil schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LETS - Arbatax 1:1

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gusmão neemt de hoekschop. Klungelig pakt Harbuz de bal. Frezzolini is nu in balbezit. Frezzolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jigău met een sublieme pass. Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki geeft een lange en hoge pass. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Arbatax 1:2

26e minuut.
Lledó bereikt de bal nog maar net als eerste. Crucerescu met een sublieme pass. Gusmão kopt de bal weg. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak draait met de bal, schiet en ... Crucerescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Chitaico verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaico speelt de bal door. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak draait met de bal, schiet en ... Crucerescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Arbatax 1:3

39e minuut.
Saygı geeft een hoge lob. Dobruk speelt de bal door. Daar is Frezzolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mak rent richting de bal. Mak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Arbatax 1:4

42e minuut.
Dobruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobruk passt de bal met de wreef. Frezzolini geeft de bal voor. Mak rent richting de bal. Mak schiet op doel. Crucerescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Arbatax 1:5

44e minuut.
Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohniţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Prohniţchi geeft een hoge lob. Manoil krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mak is nu in balbezit. Lledó is nu in balbezit. Lledó passt de bal in één keer door. Frezzolini is nu in balbezit. Frezzolini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LETS 78%, Arbatax 22%.
LETS - Arbatax 1:5

51e minuut.
Crucerescu probeert naar een medespeler te passen. Gusmão kopt de bal weg. Daar is Enico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lledó is nu in balbezit. Lledó haalt uit met een fantastische trap. Crucerescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frezzolini rent richting de bal. Frezzolini geeft de bal voor. Lledó springt en kopt de bal. Crucerescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mak rent richting de bal. Mak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Arbatax 1:6

52e minuut.
Jigău passt de bal met de wreef. Manoil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobruk. Dobruk krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Saygı geeft een lange en hoge pass. Prohniţchi probeert naar een medespeler te passen. Kuczera is nu in balbezit. Harbuz onderschept slim de pass. Harbuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera passt de bal in één keer door. Frezzolini rent richting de bal. Frezzolini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saygı de bal onder controle te krijgen. Crucerescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mak is nu in balbezit. Gusmão geeft een lange en hoge pass. Lledó rent richting de bal. Lledó schiet op doel. Crucerescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chitaico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak is nu in balbezit. Mak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Julea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak rent richting de bal. Lledó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão passt de bal zonder na te denken. Dobruk is nu in balbezit. Dobruk passt de bal met de wreef. Kuczera is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Poshtadzhiev de bal. Dascalov is nu in balbezit. Met opzet legt Poshtadzhiev zijn tegenspeler op de grond. Poshtadzhiev krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kuczera rent richting de bal. Kuczera passt de bal in één keer door. Lledó is nu in balbezit. Lledó geeft een lange en hoge pass. Mak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão geeft een lange en hoge pass. Daar is Enico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lledó bereikt de bal nog maar net als eerste. Lledó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frezzolini rent richting de bal. Frezzolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gusmão is nu in balbezit. Gusmão geeft een lange en hoge pass. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Crucerescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

90e minuut.
Frezzolini is nu in balbezit. Frezzolini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saygı de bal onder controle te krijgen. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LETS 76%, Arbatax 24%.
LETS - Arbatax 1:6