Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gesiek LZS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4709
Gesiek LZS Turbo Żółwie
próba Tactiek AAA
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
47 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 39.6
very good Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen average


1e minuut.
Binasco met een sublieme pass. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu passt de bal met de wreef. Binasco is nu in balbezit. Binasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Arenas geeft de bal voor. Storry is nu in balbezit. Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Storry verovert de bal door een tackle van achteren. Storry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Grabarski passt de bal zonder na te denken. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap. Järlak bokst de bal weg. Binasco is nu in balbezit. Binasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 1:0

5e minuut.
Misiak geeft de bal voor. Bălcescu rent richting de bal. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu schiet op doel. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Millafilu rent richting de bal. Millafilu probeert naar een medespeler te passen. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu schiet op doel. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ohak passt de bal met de wreef. Missał speelt de bal door. Millafilu speelt de bal door. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millafilu speelt de bal door. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grabarski met een sublieme pass. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Re is nu in balbezit. Binasco onderschept slim de pass. Binasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 2:0

22e minuut.
Bălcescu rent richting de bal. Millafilu rent richting de bal. Doni bereikt de bal nog maar net als eerste. Millafilu verovert de bal door een tackle van achteren. Millafilu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
McManaman probeert naar een medespeler te passen. Grabarski rent richting de bal. Grabarski met een sublieme pass. Binasco is nu in balbezit. Binasco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grabarski is nu in balbezit. Grabarski probeert naar een medespeler te passen. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco schiet op doel. Järlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 3:0

35e minuut.
Silde geeft een hoge lob. Grabarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Storry rent richting de bal. Storry schiet op doel. Orama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barangsano bokst de bal weg.

37e minuut.
Misiak rent richting de bal. Misiak geeft een hoge lob. Binasco probeert de bal met de borst te controleren. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Misiak is nu in balbezit. Misiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zawistowski de bal. Storry bereikt de bal nog maar net als eerste. Storry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kałusek onderschept slim de pass. Kałusek passt de bal met de wreef. Arenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Järlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 4:0

44e minuut.
McManaman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Del Re de bal onder controle te krijgen. Binasco rent richting de bal. Binasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gesiek LZS 31%, Turbo Żółwie 69%.
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 5:0

47e minuut.
Binasco is nu in balbezit. Grabarski rent richting de bal. Binasco rent richting de bal. Binasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Storry is nu in balbezit. Orama onderschept slim de pass. Orama geeft de bal voor. Binasco is nu in balbezit. Binasco schiet op doel. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 6:0

53e minuut.
Kałusek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałusek geeft een lange en hoge pass. Binasco is nu in balbezit. Binasco draait met de bal, schiet en ... Järlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Silde speelt de bal door. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama geeft een hoge lob. Binasco rent richting de bal. Binasco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Millafilu rent richting de bal. Millafilu passt de bal met de wreef. Tütüncü rent richting de bal. Bălcescu onderschept slim de pass. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
McManaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grabarski neemt de hoekschop. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Grabarski met de inworp. Millafilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Millafilu probeert naar een medespeler te passen. Binasco is nu in balbezit. Binasco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Järlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 7:0

62e minuut.
Millafilu passt de bal met de wreef. Tütüncü is nu in balbezit. Bălcescu onderschept slim de pass. Bălcescu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Manole kopt de bal weg. Millafilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Millafilu passt de bal in één keer door. Bălcescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Järlak probeert naar een medespeler te passen. Millafilu kopt de bal weg. Bălcescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Binasco is nu in balbezit. Binasco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. McManaman met een harde bal richting middenveld. Spada kopt de bal weg. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ohak probeert de bal met de borst te controleren. Ohak geeft een hoge lob. Batorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batorowicz schiet op doel. Barangsano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Orama rent richting de bal. Misiak rent richting de bal. Misiak speelt de bal door. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Järlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spada met de inworp. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 8:0

80e minuut.
Storry is nu in balbezit. Millafilu onderschept slim de pass. Millafilu geeft de bal voor. Binasco rent richting de bal. Binasco haalt uit met een fantastische trap. Järlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 9:0

82e minuut.
Manole is nu in balbezit. Manole geeft een lange en hoge pass. Spada kopt de bal weg. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Spada passt de bal in één keer door. Misiak is nu in balbezit. Misiak geeft een lange en hoge pass. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Millafilu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matłaszek komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek passt de bal met de wreef. Binasco is nu in balbezit. Binasco draait met de bal, schiet en ... Järlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gesiek LZS 23%, Turbo Żółwie 77%.
Gesiek LZS - Turbo Żółwie 10:0