Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Grajcie na Lisa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3176
Grajcie na Lisa Corsaires
wisiecki_MTS MPR Tactiek CorsoLux
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 28.3
very good Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen weak


27e minuut.
Maiboroda is nu in balbezit. Fichant rent richting de bal. Maiboroda verovert de bal door een tackle van achteren. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Gastineau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Corsaires 1:0

28e minuut.
Konsbrück probeert de bal aan de voet te houden. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski passt de bal in één keer door. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Senez rent richting de bal. Maiboroda onderschept slim de pass. Maiboroda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez met een sublieme pass. Kinturhmay is nu in balbezit. Kinturhmay geeft een hoge lob. Maiboroda maakt een snoekduik en kopt de bal. Gastineau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kinturhmay geeft een lange en hoge pass. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda geeft de bal voor. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gastineau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Corsaires 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajcie na Lisa 38%, Corsaires 62%.
Grajcie na Lisa - Corsaires 2:0

47e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Kinturhmay heeft problemen om de bal te vangen. Kinturhmay met een sublieme pass. Klungelig pakt Maiboroda de bal. Maiboroda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Fink kopt de bal weg. Langowski speelt de bal door. Kinturhmay rent richting de bal. Kinturhmay geeft een hoge lob. Maiboroda maakt een snoekduik en kopt de bal. Gastineau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bentes passt de bal met de wreef. Kinturhmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinturhmay speelt de bal door. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Corsaires 3:0

68e minuut.
Maiboroda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kinturhmay de bal. Kinturhmay geeft een hoge lob. Langowski rent richting de bal. Langowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Corsaires 4:0

72e minuut.
Kinturhmay rent richting de bal. Kinturhmay geeft een hoge lob. Langowski kopt de bal weg. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Corsaires 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajcie na Lisa 36%, Corsaires 64%.
Grajcie na Lisa - Corsaires 5:0