Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc_tex Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 11106
fc_tex Nova fc
5-2-3 Tactiek norm
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
45 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 29.6
very good Schieten poor
excellent Passen adequate
good Verdedigen weak


1e minuut.
Tyyskä passt de bal met de wreef. Půda met een sublieme pass. Barrera is nu in balbezit. Barrera schiet op doel. Luna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 1:0

3e minuut.
Půda geeft de bal voor. Ylönen kopt de bal weg. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä schiet op doel. Sádlo probeert de bal aan de voet te houden. Luna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrera krijgt zijn hoofd ertegen. Luna bokst de bal weg. Ruokonen rent richting de bal. Ruokonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 2:0

7e minuut.
Purmonen speelt de bal door. Tervakangas probeert de bal aan de voet te houden. Tyyskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskä schiet op doel. Luna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 3:0

9e minuut.
Sádlo verovert de bal door een tackle van achteren. Tyyskä is nu in balbezit. Ojansuu met een sublieme pass. Barrera rent richting de bal. Barrera schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Ruokonen passt de bal met de wreef. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera geeft de bal voor. Tyyskä maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Ylönen de bal. Luna bokst de bal weg.

12e minuut.
Purmonen is nu in balbezit. Purmonen passt de bal met de wreef. Aleksander rent richting de bal. Aleksander geeft een hoge lob. Barrera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Sádlo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barrera de bal onder controle te krijgen. Purmonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purmonen geeft een lange en hoge pass. Ruokonen springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Barrera passt de bal in één keer door. Purmonen speelt de bal door. Ruokonen is nu in balbezit. Ruokonen schiet op doel. Luna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 4:0

19e minuut.
Nummi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ylönen de bal. Ruokonen is nu in balbezit. Ruokonen schiet op doel. Ingibjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sádlo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 5:0

21e minuut.
Tervakangas verovert de bal door een tackle van achteren. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sádlo de bal onder controle te krijgen. Luna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 6:0

27e minuut.
Purmonen passt de bal met de wreef. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera passt de bal zonder na te denken. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä schiet op doel. Luna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Doeltrap. Luna trapt de bal weg van het doel. Aleksander kopt de bal weg. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ojansuu is nu in balbezit. Tyyskä verovert de bal door een tackle van achteren. Tyyskä heeft problemen om de bal te vangen. Tyyskä draait met de bal, schiet en ... Luna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 7:0

35e minuut.
Aleksander rent richting de bal. Tervakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander onderschept slim de pass. Aleksander geeft een lange en hoge pass. Barrera krijgt zijn hoofd ertegen. Luna bokst de bal weg.

39e minuut.
Aleksander geeft een lange en hoge pass. Ruokonen heeft problemen om de bal te vangen. Tervakangas met een sublieme pass. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 8:0

40e minuut.
Tyyskä speelt de bal door. Purmonen heeft problemen om de bal te vangen. Purmonen speelt de bal door. Ruokonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokonen schiet op doel. Luna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Sádlo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aleksander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Purmonen de bal. Purmonen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sádlo geeft een lange en hoge pass. Pajunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajunen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lehikoinen de bal. Lehikoinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tervakangas onderschept slim de pass. Tervakangas geeft een hoge lob. Inworp. Aleksander met een snelle inworp. Purmonen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 23%, Nova fc 77%.
fc_tex - Nova fc 8:0

47e minuut.
Tervakangas controleert de bal met de borst. Purmonen geeft een lange en hoge pass. Daar is Ingibjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purmonen rent richting de bal. Purmonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Purmonen met de inworp. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander passt de bal met de wreef. Tyyskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Aleksander geeft een hoge lob. Barrera rent richting de bal. Sádlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruokonen komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera passt de bal in één keer door. Tyyskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskä schiet op doel. Luna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Nova fc 9:0

71e minuut.
Luna speelt de bal door. Purmonen kan de bal niet met de borst controleren. Purmonen speelt de bal door. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Sádlo onderschept slim de pass. Sádlo met een sublieme pass. Tervakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskä verovert de bal door een tackle van achteren. Tyyskä haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Palimąka passt de bal zonder na te denken. Purmonen speelt de bal door. Daar is Ruokonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokonen draait met de bal, schiet en ... Luna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Purmonen geeft de bal voor. Luna met een sublieme pass. Purmonen kopt de bal weg. Tyyskä controleert de bal met de borst. Tyyskä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä draait met de bal, schiet en ... Luna bokst de bal weg.

81e minuut.
Luna trapt de bal weg. Inworp. Purmonen met een snelle inworp. Aleksander heeft problemen om de bal te vangen. Aleksander geeft de bal voor. Luna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pajunen kopt de bal weg. Aleksander rent richting de bal. Aleksander met een sublieme pass. Barrera is nu in balbezit. Barrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ylönen geeft de bal voor. Pajunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palimąka krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luna trapt de bal weg. Purmonen speelt de bal door. Barrera is nu in balbezit. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Palimąka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Aleksander de bal. Aleksander met een sublieme pass. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä schiet op doel. Luna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Půda geeft de bal voor. Barrera rent richting de bal. Barrera passt de bal zonder na te denken. Ruokonen rent richting de bal. Ruokonen draait met de bal, schiet en ... Luna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barrera is nu in balbezit. Barrera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 23%, Nova fc 77%.
fc_tex - Nova fc 9:0