Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hakim Adolphe
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5842
Kurykta Spotted white beagles
opcija2 Tactiek just lucky
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 40.1
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Doeltrap. Inti trapt de bal weg van het doel. Gardijan kopt de bal weg. Imamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Imamović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Daar is Gardijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardijan met een sublieme pass. Prtinac rent richting de bal. Prtinac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:1

8e minuut.
Krysztofiak geeft een hoge lob. Inworp. Plivaric met de inworp. Prtinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Prtinac schiet op doel. Inti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sosa met een snelle inworp. Dačić is nu in balbezit. Dačić passt de bal met de wreef. Prtinac is nu in balbezit. Prtinac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:2

11e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Imamović is nu in balbezit. Imamović schiet op doel. Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:3

16e minuut.
Inworp. Tuta met de inworp. Bjeloš speelt de bal door. Imamović rent richting de bal. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Imamović is nu in balbezit. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:4

19e minuut.
Gardijan speelt de bal door. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Imamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:5

20e minuut.
Gardijan rent richting de bal. Gardijan geeft de bal voor. Imamović rent richting de bal. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:6

23e minuut.
Gardijan probeert naar een medespeler te passen. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric passt de bal zonder na te denken. Imamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Imamović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prtinac rent richting de bal. Prtinac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:7

26e minuut.
Dačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa controleert de bal met de borst. Sosa met een sublieme pass. Prtinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Prtinac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:8

27e minuut.
Plivaric zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardijan heeft problemen om de bal te vangen. Gardijan probeert naar een medespeler te passen. Imamović heeft problemen om de bal te vangen. Imamović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gutowski met een harde bal richting middenveld. Sosa kopt de bal weg. Daar is Dačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dačić schiet op doel. Inti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inti trapt de bal weg van het doel. Gardijan rent richting de bal. Gardijan probeert naar een medespeler te passen. Imamović heeft problemen om de bal te vangen. Imamović schiet op doel. Inti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prtinac heeft problemen om de bal te vangen. Prtinac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:9

33e minuut.
Plivaric met de inworp. Gardijan probeert naar een medespeler te passen. Prtinac rent richting de bal. Prtinac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gardijan is nu in balbezit. Iordache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardijan raakt geblesseerd tijdens het duel. Gardijan met een snel genomen vrije trap. Imamović rent richting de bal. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:10

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dačić rent richting de bal. Dačić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Imamović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imamović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal zonder na te denken. Prtinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Prtinac haalt uit met een fantastische trap. Inti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:11

45e minuut.
Plivaric zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardijan probeert naar een medespeler te passen. Imamović is nu in balbezit. Imamović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurykta 81%, Spotted white beagles 19%.
Kurykta - Spotted white beagles 0:11

46e minuut.
Sosa probeert naar een medespeler te passen. Simplício rent richting de bal. Simplício geeft de bal voor. Dačić rent richting de bal. Dačić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:12

48e minuut.
Prtinac passt de bal in één keer door. Inti met een sublieme pass. Gardijan kopt de bal weg. Imamović rent richting de bal. Imamović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:13

51e minuut.
Inworp. Iordache met een snelle inworp. Gardijan met een sublieme pass. Imamović rent richting de bal. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Imamović rent richting de bal. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:14

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dačić rent richting de bal. Dačić haalt uit met een fantastische trap. Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:15

56e minuut.
Plivaric zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prtinac rent richting de bal. Prtinac speelt de bal door. Imamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti bokst de bal weg. Prtinac is nu in balbezit. Prtinac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:16

58e minuut.
Dačić passt de bal met de wreef. Gardijan probeert naar een medespeler te passen. Imamović rent richting de bal. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:17

60e minuut.
Bjeloš passt de bal zonder na te denken. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Imamović rent richting de bal. Imamović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prtinac rent richting de bal. Prtinac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:18

62e minuut.
Tuta passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plivaric met een snelle inworp. Prtinac rent richting de bal. Prtinac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gardijan probeert de bal met de borst te controleren. Gardijan met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Imamović rent richting de bal. Imamović schiet op doel. Inti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prtinac heeft problemen om de bal te vangen. Imamović rent richting de bal. Imamović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:19

68e minuut.
Klungelig pakt Gardijan de bal. Gardijan met een sublieme pass. Klungelig pakt Imamović de bal. Imamović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:20

69e minuut.
Gardijan passt de bal met de wreef. Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa speelt de bal door. Imamović rent richting de bal. Imamović schiet op doel. Inti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Buitenspel voor Iordache. Goede buitenspelval van de verdediging. Bojinov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sosa speelt de bal door. Gardijan is nu in balbezit. Gardijan draait met de bal, schiet en ... Inti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gardijan rent richting de bal. Gardijan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren. Plivaric probeert naar een medespeler te passen. Sosa speelt de bal door. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:21

77e minuut.
Plivaric onderschept slim de pass. Plivaric speelt de bal door. Imamović is nu in balbezit. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sosa probeert naar een medespeler te passen. Inti met een sublieme pass. Gardijan kopt de bal weg. Imamović rent richting de bal. Imamović schiet op doel. Inti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prtinac rent richting de bal. Prtinac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Inti met een sublieme pass. Plivaric kopt de bal weg. Imamović is nu in balbezit. Imamović draait met de bal, schiet en ... Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:22

83e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa speelt de bal door. Dačić heeft problemen om de bal te vangen. Dačić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:23

84e minuut.
Plivaric met een snelle inworp. Gardijan is nu in balbezit. Gardijan passt de bal met de wreef. Prtinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Prtinac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inti met een harde bal richting middenveld. Gardijan kopt de bal weg. Imamović rent richting de bal. Imamović haalt uit met een fantastische trap. Inti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:24

87e minuut.
Doeltrap. Inti trapt de bal weg van het doel. Gardijan kopt de bal weg. Imamović is nu in balbezit. Imamović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Spotted white beagles 0:25

90e minuut.
Gardijan met een sublieme pass. Sosa rent richting de bal. Sosa met een sublieme pass. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurykta 82%, Spotted white beagles 18%.
Kurykta - Spotted white beagles 0:25