Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lábatlani papírtigrisek Cruising Kings
Nőinemiszerv Tactiek Hello2
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
32.9 gemiddelde waardering 34.3
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


12e minuut.
Huczała is nu in balbezit. Gábos verovert de bal door een tackle van achteren. Gábos geeft een lange en hoge pass. Hargitai rent richting de bal. Hargitai draait met de bal, schiet en ... Wells probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csapó rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Cruising Kings 1:0

17e minuut.
Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Higl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rypkamito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gábos met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hargitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickhard onderschept slim de pass. Pickhard geeft de bal voor. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito schiet op doel. Wells probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 42%, Cruising Kings 58%.
Lábatlani papírtigrisek - Cruising Kings 1:0

54e minuut.
Réczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scott rent richting de bal. Met opzet legt Eötvös zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eötvös naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Beliczky kopt de bal weg. Huczała rent richting de bal. Huczała passt de bal met de wreef. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Beliczky geeft de bal voor. Pelado heeft problemen om de bal te vangen. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito draait met de bal, schiet en ... Wells maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Cruising Kings 2:0

82e minuut.
Scott rent richting de bal. Rypkamito is nu in balbezit. Scott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scott krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Pelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelado geeft een lange en hoge pass. Beliczky geeft een hoge lob. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 57%, Cruising Kings 43%.
Lábatlani papírtigrisek - Cruising Kings 2:0