Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Newland Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3775
Newland Rex FFC
amichevole Tactiek amichevole
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.2 gemiddelde waardering 45.2
goed Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Tirone probeert naar een medespeler te passen. Susuzoğlu is nu in balbezit. Susuzoğlu passt de bal met de wreef. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ramalho geeft een lange en hoge pass. Bosschaert rent richting de bal. Stracchi verovert de bal door een tackle van achteren. Tirone verovert de bal door een tackle van achteren. Tirone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Chipciu rent richting de bal. Chipciu schiet op doel. Vilores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - Rex FFC 1:0

14e minuut.
Stačkėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschaert passt de bal met de wreef. Susuzoğlu rent richting de bal. Susuzoğlu geeft een hoge lob. Vilores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Requena verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalho is nu in balbezit. Requena begaat een overtreding. Requena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newland 29%, Rex FFC 71%.
Newland - Rex FFC 1:0

51e minuut.
Tirone passt de bal in één keer door. Chipciu is nu in balbezit. Tirone rent richting de bal. Chipciu rent richting de bal. Chipciu haalt uit met een fantastische trap. Vilores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Cwelik met een sublieme pass. Stracchi is nu in balbezit. Bosschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bosschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newland - Rex FFC 2:0

55e minuut.
Almirón passt de bal met de wreef. Susuzoğlu is nu in balbezit. Susuzoğlu geeft een lange en hoge pass. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu schiet op doel. Vilores bokst de bal weg.

62e minuut.
Brown probeert naar een medespeler te passen. Ramalho is nu in balbezit. Met opzet legt Cwelik zijn tegenspeler op de grond. Cwelik krijgt een gele kaart. Ramalho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ramalho kan niet meer verder spelen. Chochołek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek geeft een hoge lob. Starogardzki geeft een hoge lob. Garašanin rent richting de bal. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. Bocquet bokst de bal weg.

87e minuut.
Brown speelt de bal door. Requena rent richting de bal. Requena geeft een lange en hoge pass. Chochołek heeft problemen om de bal te vangen. Chochołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newland 29%, Rex FFC 71%.
Newland - Rex FFC 2:0