Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5032
Seriosii Grêmio E Maringá
fff Tactiek Maringá
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 41.3
outstanding Schieten average
excellent Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Vlora de bal. Vlora geeft een hoge lob. Brzezik kopt de bal weg. Szramka is nu in balbezit. Szramka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Vlora geeft een hoge lob. Szramka kopt de bal weg. Murgoci probeert de bal aan de voet te houden. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 1:0

8e minuut.
Brzezik draait met de bal, schiet en ... Rivaldo speelt de bal door. Vasiljević kopt de bal weg. Janicki rent richting de bal. Janicki draait met de bal, schiet en ... Rivaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Muñoz kopt de bal weg. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar begaat een overtreding. Tapar krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vasiljević probeert naar een medespeler te passen. Rayner is nu in balbezit. Rayner geeft de bal voor. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Talapa geeft een hoge lob. Murgoci heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel. Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 2:0

19e minuut.
Inworp. Rayner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tapar rent richting de bal. Tapar geeft de bal voor. Szramka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 3:0

21e minuut.
Vlora rent richting de bal. Vlora passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Janicki de bal. Szramka is nu in balbezit. Szramka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Vlora rent richting de bal. Vlora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Murgoci de bal. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Brzezik passt de bal in één keer door. Janicki rent richting de bal. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Vasiljević speelt de bal door. Tapar probeert naar een medespeler te passen. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka schiet op doel. Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 4:0

39e minuut.
Rayner passt de bal met de wreef. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Janicki de bal. Janicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 31%, Grêmio E Maringá 69%.
Seriosii - Grêmio E Maringá 4:0

46e minuut.
Todero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murgoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eshuijs is nu in balbezit. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Arnoldus is nu in balbezit. Szramka verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Porsche naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Talapa kopt de bal weg. Tapar rent richting de bal. Tapar passt de bal in één keer door. Vlora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlora geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Janicki kopt de bal weg. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević passt de bal met de wreef. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Tapar geeft de bal voor. Janicki kopt de bal weg. Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 5:0

54e minuut.
Todero probeert naar een medespeler te passen. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs passt de bal in één keer door. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Arnoldus is nu in balbezit. Szramka onderschept slim de pass. Szramka speelt de bal door. Janicki is nu in balbezit. Janicki draait met de bal, schiet en ... Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Rivaldo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka geeft een lange en hoge pass. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Codrescu met een sublieme pass. Talapa met een sublieme pass. Vlora is nu in balbezit. Vlora geeft de bal voor. Brzezik springt en kopt de bal. Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 6:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rayner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević geeft een hoge lob. Szramka krijgt zijn hoofd ertegen. Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Vasiljević kopt de bal weg. Rayner geeft een lange en hoge pass. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki rent richting de bal. Janicki haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Rivaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Rayner met een sublieme pass. Tapar is nu in balbezit. Tapar passt de bal met de wreef. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tapar speelt de bal door. Vlora heeft problemen om de bal te vangen. Vlora speelt de bal door. Janicki is nu in balbezit. Janicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 7:0

80e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki passt de bal met de wreef. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Rivaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 8:0

82e minuut.
Tapar kopt de bal weg. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka rent richting de bal. Szramka draait met de bal, schiet en ... Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Talapa verovert de bal door een tackle van achteren. Talapa met een sublieme pass. Vlora rent richting de bal. Vlora geeft een lange en hoge pass. Janicki springt en kopt de bal. Paal! Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Todero kopt de bal weg. Vlora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlora geeft de bal voor. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Rivaldo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 9:0

87e minuut.
Vlora verovert de bal door een tackle van achteren. Vlora speelt de bal door. Szramka rent richting de bal. Janicki rent richting de bal. Janicki haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 10:0

88e minuut.
Todero rent richting de bal. Todero passt de bal in één keer door. Eshuijs heeft problemen om de bal te vangen. Szramka rent richting de bal. Szramka schiet op doel. Rivaldo bokst de bal weg. Janicki rent richting de bal. Janicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Grêmio E Maringá 11:0

90e minuut.
Tapar kopt de bal weg. Janicki heeft problemen om de bal te vangen. Janicki passt de bal met de wreef. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka schiet op doel. Rivaldo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 24%, Grêmio E Maringá 76%.
Seriosii - Grêmio E Maringá 11:0