Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: steauarucar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2996
steauarucar F.C. Rebelii
541 Tactiek mediu 0
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 37.9
adequate Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen average


5e minuut.
Blerincă passt de bal in één keer door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - F.C. Rebelii 0:1

7e minuut.
Siti probeert naar een medespeler te passen. Iorgulescu probeert naar een medespeler te passen. Săvoiu probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Grecu geeft de bal voor. Cochrane rent richting de bal. Vîlcu begaat een overtreding. Vîlcu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Frasnedi passt de bal met de wreef. Chinţoiu is nu in balbezit. Siti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siti krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Frasnedi verovert de bal door een tackle van achteren. Frasnedi passt de bal zonder na te denken. Franzen is nu in balbezit. Franzen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Frasnedi is nu in balbezit. Frasnedi schiet op doel. Săvoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siti zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Săvoiu de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steauarucar - F.C. Rebelii 1:1

40e minuut.
Franzen kopt de bal weg. Chinţoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Grecu de bal. Siti rent richting de bal. Siti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Frasnedi de bal. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu geeft de bal voor. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Ştrulă bokst de bal weg.

45e minuut.
Blerincă met een snelle inworp. Gherase geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kustura de bal. Busoiu is nu in balbezit. Busoiu draait met de bal, schiet en ... Ştrulă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 52%, F.C. Rebelii 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steauarucar - F.C. Rebelii 1:1

46e minuut.
Sturing komt het veld opgelopen. Töröcsik komt het veld opgelopen. Tătaru komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Grecu geeft een lange en hoge pass. Gherase kopt de bal weg. Klungelig pakt Vîlcu de bal. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Töröcsik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Cochrane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - F.C. Rebelii 1:2

69e minuut.
Grecu probeert naar een medespeler te passen. Kustura bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Sturing rent richting de bal. Sturing schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Mihnea komt het veld opgelopen. Văcăroiu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vîlcu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kustura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturing rent richting de bal. Sturing haalt uit met een fantastische trap. Töröcsik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 60%, F.C. Rebelii 40%.
steauarucar - F.C. Rebelii 1:2