Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Israel U21
442 Tactiek India532WF
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
47.1 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Petlac neemt vlug de vrije trap. Dorani kopt de bal weg. Shoe controleert de bal met de borst. Matiko is nu in balbezit. Matiko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Matiko is nu in balbezit. Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon passt de bal met de wreef. Dorani rent richting de bal. Dorani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 0:1

16e minuut.
Gershon passt de bal in één keer door. Matiko is nu in balbezit. Jackson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matiko raakt geblesseerd tijdens het duel. Gershon komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gabay probeert de bal aan de voet te houden. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving speelt de bal door. Daar is Lauaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Israel U21 1:1

34e minuut.
Irving rent richting de bal. Gabay verovert de bal door een tackle van achteren. Gabay speelt de bal door. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki schiet op doel. Bar Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jackson zal de hoekschop nemen. Cain rent richting de bal. Cain schiet op doel. Gabay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bar Levi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 2:1

44e minuut.
Kenda met een snelle inworp. Gershon is nu in balbezit. Gershon passt de bal met de wreef. Matiko rent richting de bal. Matiko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 39%, Israel U21 61%.
New Zealand U21 - Israel U21 2:1

46e minuut.
Netanyahu komt het veld opgelopen. Shipley komt het veld opgelopen. Maloney komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Haim komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Irving geeft een hoge lob. Petlac kopt de bal weg. Gabay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Irving rent richting de bal. Irving schiet op doel. Bar Levi bokst de bal weg. Klungelig pakt Petlac de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 3:1

60e minuut.
Inworp. Bracken komt het veld opgelopen. Power komt het veld opgelopen. Eprhaim komt het veld opgelopen. Irving met de inworp. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington passt de bal met de wreef. Eprhaim is nu in balbezit. Eprhaim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Laluz kopt de bal weg. Kenda is nu in balbezit. Met opzet legt Maloney zijn tegenspeler op de grond. Maloney krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gershon rent richting de bal. Gershon geeft een lange en hoge pass. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim schiet op doel. Cowan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kenda passt de bal met de wreef. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington geeft een hoge lob. Bracken is nu in balbezit. Bracken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Azran geeft een hoge lob. Eprhaim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Waveren. Van Waveren krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Irving rent richting de bal. Laluz begaat een overtreding. Irving is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irving zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bracken springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gabay heeft problemen om de bal te vangen. Azran is nu in balbezit. Power tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Power krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 48%, Israel U21 52%.
New Zealand U21 - Israel U21 3:1