Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Grbavi stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4499
Ekseri Grbavi East Padulj city
3na3 Tactiek trening
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijatov geeft de bal voor. Cekić controleert de bal met de borst. Srdanov rent richting de bal. Srdanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatov speelt de bal door. Vodenac met een sublieme pass. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania haalt uit met een fantastische trap. Tutacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vujanić met een sublieme pass. Klungelig pakt Strujic de bal. Strujic met een sublieme pass. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap. Tutacak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekseri Grbavi - East Padulj city 0:1

17e minuut.
Mamula rent richting de bal. Mamula speelt de bal door. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekseri Grbavi - East Padulj city 0:2

20e minuut.
Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanić speelt de bal door. Gieremek speelt de bal door. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania schiet op doel. Tutacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gieremek speelt de bal door. Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula probeert naar een medespeler te passen. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Mamula de bal. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović geeft een hoge lob. Vodenac probeert naar een medespeler te passen. Kania rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cekić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Navarro Rodríguez de bal. Mamula probeert naar een medespeler te passen. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. Tutacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Udiljak met een sublieme pass. Klungelig pakt Sobin de bal. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Vodenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekseri Grbavi - East Padulj city 1:2

43e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis geeft een lange en hoge pass. Gieremek is nu in balbezit. Vukomanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukomanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ekseri Grbavi - East Padulj city 2:2

44e minuut.
Vukomanović controleert de bal met de borst. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek met een sublieme pass. Klungelig pakt Kania de bal. Kania schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tutacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekseri Grbavi 56%, East Padulj city 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ekseri Grbavi - East Padulj city 2:2

46e minuut.
Klungelig pakt Vukomanović de bal. Gieremek kopt de bal weg. Daar is Cekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukomanović onderschept slim de pass. Vukomanović schiet op doel. Vodenac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Strujic met een sublieme pass. Vekić rent richting de bal. Vekić passt de bal zonder na te denken. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mamula speelt de bal door. Klungelig pakt Kania de bal. Francis is nu in balbezit. Francis geeft een lange en hoge pass. Srdanov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vukomanović onderschept slim de pass. Cekić onderschept slim de pass. Cekić passt de bal in één keer door. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tutacak niet meer kan verder spelen. Pruteanu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis geeft een lange en hoge pass. Srdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekseri Grbavi - East Padulj city 3:2

65e minuut.
Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek passt de bal met de wreef. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Sobin speelt de bal door. Daar is Strujic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ekseri Grbavi - East Padulj city 3:3

73e minuut.
Vujanić geeft de bal voor. Klungelig pakt Vukomanović de bal. Gieremek met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gieremek is nu in balbezit. Vukomanović onderschept slim de pass. Vukomanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Srdanov de bal. Srdanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Strujic rent richting de bal. Strujic geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cekić de bal. Srdanov is nu in balbezit. Srdanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kania is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kania komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekseri Grbavi - East Padulj city 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekseri Grbavi 52%, East Padulj city 48%.
Ekseri Grbavi - East Padulj city 3:4