Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Hrvatska U21
Orange L Tactiek AsyncRombLO
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
50.2 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Prohaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohaska met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga onderschept slim de pass. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Livaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Černe passt de bal met de wreef. Peterka rent richting de bal. Peterka passt de bal in één keer door. Hojnik rent richting de bal. Hojnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Budimir geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Peterka de bal onder controle te krijgen. Rajh rent richting de bal. Rajh geeft een lange en hoge pass. Hojnik krijgt zijn hoofd ertegen. Livaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rajh speelt de bal door. Peterka rent richting de bal. Peterka passt de bal zonder na te denken. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Oršić met een sublieme pass. Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec passt de bal met de wreef. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Slak geeft een lange en hoge pass. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Plivaric rent richting de bal. Plivaric haalt uit met een fantastische trap. Bezjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Petković geeft een lange en hoge pass. Plivaric met een sublieme pass. Strujic speelt de bal door. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sosa passt de bal met de wreef. Oršić rent richting de bal. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Hrvatska U21 1:0

33e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar met een sublieme pass. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Hrvatska U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 45%, Hrvatska U21 55%.
Slovenija U21 - Hrvatska U21 2:0

48e minuut.
Budimir verovert de bal door een tackle van achteren. Budimir passt de bal met de wreef. Plivaric met een sublieme pass. Petković rent richting de bal. Petković geeft een lange en hoge pass. Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Plivaric stond buitenspel. Majer komt het veld opgelopen. Ivanušec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pregršt komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Nemec komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Budimir verovert de bal door een tackle van achteren. Budimir geeft de bal voor. Plivaric rent richting de bal. Plivaric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Hrvatska U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 51%, Hrvatska U21 49%.
Slovenija U21 - Hrvatska U21 2:1