Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC MCG Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1786
FC MCG DINAMO UTD
442 Tactiek 2023
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Trusov geeft de bal voor. Abeledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges onderschept slim de pass. Jentges geeft een hoge lob. Paler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bodzioch onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwiacz met een snelle inworp. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Jenal kopt de bal weg. Przybyła rent richting de bal. Pitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitrescu geeft de bal voor. Abeledo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pozzaglia zal de hoekschop nemen. Pitrescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pitrescu passt de bal met de wreef. Abeledo rent richting de bal. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešehrad rent richting de bal. Lešehrad passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MCG 47%, DINAMO UTD 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MCG - DINAMO UTD 0:0

54e minuut.
Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu onderschept slim de pass. Godderie rent richting de bal. Godderie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Jentges is nu in balbezit. Jentges geeft een lange en hoge pass. Jenal probeert naar een medespeler te passen. Godderie rent richting de bal. Godderie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Jenal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turoni komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kosturkov is nu in balbezit. Przybyła is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosturkov. Kosturkov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Tocantins geeft een lange en hoge pass. Abeledo kopt de bal weg. Przybyła heeft problemen om de bal te vangen. Godderie rent richting de bal. Godderie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Louis passt de bal in één keer door. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu passt de bal in één keer door. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie schiet op doel. Şanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Abeledo geeft de bal voor. Pitrescu speelt de bal door. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MCG - DINAMO UTD 1:0

82e minuut.
Tocantins probeert naar een medespeler te passen. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešehrad verovert de bal door een tackle van achteren. Abeledo rent richting de bal. Abeledo draait met de bal, schiet en ... Şanlı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MCG 35%, DINAMO UTD 65%.
FC MCG - DINAMO UTD 1:0