Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-09 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santa Lúcia FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1054
Santa Lúcia FC Raijin Strikers
442 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 32.1
good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen average


8e minuut.
Leht speelt de bal door. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu passt de bal in één keer door. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nasino speelt de bal door. Valdo geeft een hoge lob. Leht is nu in balbezit. Leht geeft een lange en hoge pass. Daar is Cârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Valdo geeft een hoge lob. Pará probeert naar een medespeler te passen. Zúñiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abreu is nu in balbezit. Abreu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Guler geeft een hoge lob. Leht heeft problemen om de bal te vangen. Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Raijin Strikers 1:0

26e minuut.
Queirós verovert de bal door een tackle van achteren. Queirós passt de bal in één keer door. Abreu is nu in balbezit. Abreu haalt uit met een fantastische trap. Sinclair probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Lúcia FC - Raijin Strikers 1:1

32e minuut.
Häny kopt de bal weg. Klungelig pakt Valdo de bal. Regueiro met een sublieme pass. Queirós rent richting de bal. Queirós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Raijin Strikers 1:2

36e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Zimmerbauer rent richting de bal. Guler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Lúcia FC 57%, Raijin Strikers 43%.
Santa Lúcia FC - Raijin Strikers 1:2

46e minuut.
Häny is nu in balbezit. Mazaropi verovert de bal door een tackle van achteren. Dard verovert de bal door een tackle van achteren. Häny is nu in balbezit. Häny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Lúcia FC - Raijin Strikers 2:2

53e minuut.
Karttunen kopt de bal weg. Guler is nu in balbezit. Met opzet legt Zimmerbauer zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zimmerbauer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zimmerbauer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Leht met de inworp. Abreu probeert de bal met de borst te controleren. Abreu geeft de bal voor. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Raijin Strikers 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Lúcia FC 50%, Raijin Strikers 50%.
Santa Lúcia FC - Raijin Strikers 2:3