Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granindo CF DSI-SC
Inter 3-5-2 Tactiek 5-2-3DEF
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
34.8 gemiddelde waardering 23.4
adequate Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Antolak geeft een lange en hoge pass. El-Samahy is nu in balbezit. Herlambang maakt een afschuwelijke overtreding. Herlambang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. El-Samahy raakt geblesseerd tijdens het duel. Bükszegi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burszta kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bartkiewicz rent richting de bal. Bartkiewicz geeft een hoge lob. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk geeft de bal voor. Djermouni krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
El-Samahy bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta rent richting de bal. Santibáñez onderschept slim de pass. El-Samahy rent richting de bal. El-Samahy draait met de bal, schiet en ... Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Szczepańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Beristain bereikt de bal nog maar net als eerste. Beristain geeft een hoge lob. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni haalt uit met een fantastische trap. Burcsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Djermouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni haalt uit met een fantastische trap. Burcsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pence rent richting de bal. Drak verovert de bal door een tackle van achteren. Drak geeft een lange en hoge pass. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Malanua geeft de bal voor. Valdimarsson heeft problemen om de bal te vangen. Beristain bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni onderschept slim de pass. Djermouni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - DSI-SC 1:0

19e minuut.
Burcsa probeert naar een medespeler te passen. Nurci kopt de bal weg. Pence met een sublieme pass. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Westwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Westwood geeft een hoge lob. Inworp. Valiente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santibáñez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nurci passt de bal zonder na te denken. Pence bereikt de bal nog maar net als eerste. Pence speelt de bal door. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Manukai rent richting de bal. Manukai probeert naar een medespeler te passen. Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni rent richting de bal. Djermouni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Valdimarsson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pence kopt de bal weg. Klungelig pakt Kumara de bal. Burszta onderschept slim de pass. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 47%, DSI-SC 53%.
Granindo CF - DSI-SC 1:0

55e minuut.
Szczepańczyk passt de bal met de wreef. Daar is Valiente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Návay. Návay krijgt een gele kaart. Valiente raakt geblesseerd tijdens het duel. Manukai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap. Burcsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - DSI-SC 2:0

56e minuut.
Burszta speelt de bal door. El-Samahy heeft problemen om de bal te vangen. Djermouni rent richting de bal. Djermouni draait met de bal, schiet en ... Burcsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Burszta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Malanua komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Burcsa speelt de bal door. Nurci rent richting de bal. Nurci passt de bal met de wreef. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butteri komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Butteri. Goede buitenspelval van de verdediging. Darmajati komt het veld opgelopen.

80e minuut.
El-Samahy is nu in balbezit. Drak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Samahy. El-Samahy krijgt een gele kaart. Drak raakt geblesseerd tijdens het duel. Malanua met een snel genomen vrije trap. Butteri is nu in balbezit. Butteri draait met de bal, schiet en ... Burcsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - DSI-SC 3:0

81e minuut.
Zaid komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Nurci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurci probeert naar een medespeler te passen. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ... Budiarto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - DSI-SC 3:1

84e minuut.
El-Samahy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Samahy met een sublieme pass. Nurci met een sublieme pass. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 57%, DSI-SC 43%.
Granindo CF - DSI-SC 3:1