Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force boys FC Islington Indifference
442att Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
22 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Hartley passt de bal in één keer door. Sumner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Fetico passt de bal zonder na te denken. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf passt de bal zonder na te denken. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Lynch speelt de bal door. Sumner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner passt de bal in één keer door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mpisi rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Cronander probeert naar een medespeler te passen. Fetico kopt de bal weg. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño haalt uit met een fantastische trap. Lynch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 1:0

7e minuut.
Hanf probeert naar een medespeler te passen. Cliff is nu in balbezit. Brunat onderschept slim de pass. Brunat draait met de bal, schiet en ... Lynch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 2:0

9e minuut.
Galvanini met een sublieme pass. Fetico is nu in balbezit. Fetico passt de bal in één keer door. Brunat is nu in balbezit. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Hanf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Sălăgeanu geeft de bal voor. Cobeño springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hanf kopt de bal weg. Cliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat onderschept slim de pass. Brunat draait met de bal, schiet en ... Lynch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cobeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 3:0

16e minuut.
Fetico heeft problemen om de bal te vangen. Fetico speelt de bal door. Cobeño rent richting de bal. Cobeño haalt uit met een fantastische trap. Lynch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 4:0

23e minuut.
Kindera onderschept slim de pass. Kindera passt de bal zonder na te denken. Hanf geeft een hoge lob. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño draait met de bal, schiet en ... Lynch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hanf is nu in balbezit. Hanf geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cobeño de bal onder controle te krijgen. Fetico is nu in balbezit. Fetico schiet op doel. Lynch bokst de bal weg.

26e minuut.
Symon passt de bal in één keer door. Mpisi rent richting de bal. Sălăgeanu begaat een overtreding. Mpisi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mpisi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Price de bal onder controle te krijgen. Fetico kopt de bal weg. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño draait met de bal, schiet en ... Lynch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 5:0

39e minuut.
Fetico is nu in balbezit. Fetico met een sublieme pass. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 45%, Islington Indifference 55%.
Force boys FC - Islington Indifference 6:0

49e minuut.
Price met een snelle inworp. Hanf speelt de bal door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Lynch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 7:0

51e minuut.
Hanf geeft een hoge lob. Daar is Cliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetico is nu in balbezit. Fetico schiet op doel. Lynch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 8:0

52e minuut.
Symon met een sublieme pass. Hartley rent richting de bal. Hartley met een sublieme pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Cronander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Sălăgeanu geeft een hoge lob. Brunat kopt de bal weg. Irving verovert de bal door een tackle van achteren. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fetico is nu in balbezit. Fetico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 9:0

58e minuut.
Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf geeft de bal voor. Brunat is nu in balbezit. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 10:0

60e minuut.
Hartley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sumner is nu in balbezit. Sumner passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Cronander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Fetico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumner rent richting de bal. Sumner passt de bal zonder na te denken. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sumner is nu in balbezit. Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ... Lynch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fetico is nu in balbezit. Fetico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 11:0

77e minuut.
Sumner passt de bal zonder na te denken. Hartley is nu in balbezit. Hartley passt de bal zonder na te denken. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hanf is nu in balbezit. Hanf geeft een hoge lob. Cobeño rent richting de bal. Daar is Cobeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobeño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hanf probeert naar een medespeler te passen. Fetico rent richting de bal. Fetico geeft de bal voor. Brunat springt en kopt de bal. Lynch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 12:0

87e minuut.
Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf passt de bal in één keer door. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. Lynch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Islington Indifference 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 54%, Islington Indifference 46%.
Force boys FC - Islington Indifference 13:0