Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSI-SC Mission FC 2011
5-2-3DEF Tactiek kofs3
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
20.5 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo passt de bal met de wreef. Kardos rent richting de bal. Kardos haalt uit met een fantastische trap. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baceiredo speelt de bal door. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Westwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. Megyei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kardos rent richting de bal. Megyei is nu in balbezit. Megyei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baceiredo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bilicz springt en kopt de bal. Návay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay bokst de bal weg. Megyei is nu in balbezit. Megyei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:1

8e minuut.
Nurci passt de bal met de wreef. El-Samahy rent richting de bal. Megyei onderschept slim de pass. Megyei schiet op doel. Návay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:2

11e minuut.
Beristain geeft de bal voor. Somogyi met een sublieme pass. Klungelig pakt El-Samahy de bal. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. Návay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:3

14e minuut.
Baceiredo passt de bal met de wreef. Daar is Laczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csernai speelt de bal door. Bilicz rent richting de bal. Bilicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:4

17e minuut.
Pintér met de inworp. El-Samahy bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczi verovert de bal door een tackle van achteren. Bilicz rent richting de bal. Bilicz draait met de bal, schiet en ... Návay bokst de bal weg. Paal! Návay probeert naar een medespeler te passen. Baceiredo kopt de bal weg. Megyei is nu in balbezit. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Návay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:5

20e minuut.
Bükszegi met een sublieme pass. Valdimarsson is nu in balbezit. Valdimarsson geeft een hoge lob. Bilicz rent richting de bal. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Beristain kopt de bal weg. Laczi met een sublieme pass. Megyei rent richting de bal. Megyei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:6

29e minuut.
Csernai is nu in balbezit. Csernai passt de bal zonder na te denken. Megyei rent richting de bal. Megyei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:7

33e minuut.
Koczka rent richting de bal. Laczi onderschept slim de pass. Laczi geeft de bal voor. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laczi neemt de hoekschop. Bilicz kopt de bal weg. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:8

37e minuut.
Pintér speelt de bal door. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo passt de bal in één keer door. Megyei is nu in balbezit. Megyei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laczi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kardos is nu in balbezit. Kardos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Bükszegi de bal. Csernai onderschept slim de pass. Csernai passt de bal in één keer door. Megyei is nu in balbezit. Megyei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:9

41e minuut.
Baceiredo is nu in balbezit. Pence rent richting de bal. Met opzet legt Baceiredo zijn tegenspeler op de grond. Baceiredo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 74%, Mission FC 2011 26%.
DSI-SC - Mission FC 2011 0:9

46e minuut.
Pintér rent richting de bal. Pintér passt de bal in één keer door. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi geeft een hoge lob. Kardos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baceiredo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Návay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Megyei rent richting de bal. Megyei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:10

49e minuut.
Pintér verovert de bal door een tackle van achteren. Nurci rent richting de bal. Pintér verovert de bal door een tackle van achteren. Pintér geeft de bal voor. Kardos kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Westwood geeft een hoge lob. Buitenspel voor Koczka. Goede buitenspelval van de verdediging. Somogyi neemt vlug de vrije trap. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Návay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:11

55e minuut.
Klungelig pakt Westwood de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kardos stond buitenspel. Westwood neemt vlug de vrije trap. Burszta is nu in balbezit. Burszta schiet op doel. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Somogyi is nu in balbezit. Somogyi geeft een lange en hoge pass. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz schiet op doel. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:12

61e minuut.
Westwood rent richting de bal. Kardos onderschept slim de pass. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Návay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:13

66e minuut.
Laczi rent richting de bal. Laczi met een sublieme pass. Megyei rent richting de bal. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Návay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:14

67e minuut.
Bükszegi passt de bal zonder na te denken. Westwood heeft problemen om de bal te vangen. Kardos rent richting de bal. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nurci speelt de bal door. El-Samahy is nu in balbezit. Bilicz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bilicz de bal. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pintér is nu in balbezit. Laczi rent richting de bal. Laczi passt de bal zonder na te denken. Bilicz rent richting de bal. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. Návay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Megyei rent richting de bal. Megyei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:15

78e minuut.
Laczi passt de bal met de wreef. Beristain probeert naar een medespeler te passen. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Mission FC 2011 0:16

82e minuut.
Megyei kopt de bal weg. Baceiredo probeert de bal aan de voet te houden. Baceiredo probeert naar een medespeler te passen. Kardos is nu in balbezit. Kardos schiet op doel. Návay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintér met een snelle inworp. Valdimarsson rent richting de bal. Bilicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Beristain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilicz rent richting de bal. Bilicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Valdimarsson passt de bal in één keer door. Somogyi geeft een lange en hoge pass. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 68%, Mission FC 2011 32%.
DSI-SC - Mission FC 2011 0:16