Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-16 19:14
  • Competitiewedstrijd: Mission liga
  • Stadion: Leslie Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6530
Islington Indifference Sentinels
352_OFF_WIDE_v1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Nebegleras de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Inwood zal de hoekschop nemen. Mpisi heeft problemen om de bal te vangen. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gemmell met een sublieme pass. Irving geeft de bal voor. Klungelig pakt Nebegleras de bal. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - Sentinels 1:0

16e minuut.
Cliff is nu in balbezit. Cliff geeft de bal voor. Sumner met een sublieme pass. Symon rent richting de bal. Symon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cliff verovert de bal door een tackle van achteren. Fenech rent richting de bal. Fenech geeft een lange en hoge pass. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Lynch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Irving de bal. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Islington Indifference - Sentinels 1:1

37e minuut.
Fenech probeert naar een medespeler te passen. Mejía speelt de bal door. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Lynch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - Sentinels 1:2

41e minuut.
Specogna geeft een lange en hoge pass. Mejía kopt de bal weg. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Lynch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - Sentinels 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 45%, Sentinels 55%.
Islington Indifference - Sentinels 1:3

57e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Irving kopt de bal weg. Specogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Specogna passt de bal zonder na te denken. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zampardo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - Sentinels 1:4

78e minuut.
Hartley onderschept slim de pass. Hartley met een sublieme pass. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Barrachina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price geeft een lange en hoge pass. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Colţan onderschept slim de pass. Colţan speelt de bal door. Fenech rent richting de bal. Fenech geeft een hoge lob. Zampardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Nebegleras ... Strafschop! Mpisi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mpisi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - Sentinels 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 39%, Sentinels 61%.
Islington Indifference - Sentinels 2:4