Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force boys FC Granindo CF
532def Tactiek Inter 3-5-2
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 35.1
incredible Schieten average
formidable Passen adequate
very good Verdedigen average


3e minuut.
Hauser geeft een hoge lob. Klungelig pakt Butteri de bal. Galvanini rent richting de bal. Galvanini geeft een hoge lob. Brunat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Budiarto probeert naar een medespeler te passen. Galvanini kopt de bal weg. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño haalt uit met een fantastische trap. Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 1:0

9e minuut.
Butteri speelt de bal door. Sălăgeanu met een sublieme pass. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel. Budiarto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 2:0

12e minuut.
Barač geeft een hoge lob. Brunat kopt de bal weg. Klungelig pakt Drak de bal. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Antolak passt de bal in één keer door. Butteri is nu in balbezit. Butteri met een sublieme pass. Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat passt de bal zonder na te denken. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño schiet op doel. Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 3:0

18e minuut.
Klungelig pakt Gilicz de bal. Gilicz geeft een lange en hoge pass. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 4:0

21e minuut.
Cobeño passt de bal zonder na te denken. Kumara onderschept slim de pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 5:0

22e minuut.
Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat geeft een lange en hoge pass. Cobeño rent richting de bal. Cobeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 6:0

25e minuut.
Cobeño passt de bal met de wreef. Brunat rent richting de bal. Brunat passt de bal met de wreef. Cobeño rent richting de bal. Cobeño draait met de bal, schiet en ... Budiarto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini passt de bal met de wreef. Cobeño rent richting de bal. Cobeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 7:0

29e minuut.
Fetico is nu in balbezit. Fetico passt de bal met de wreef. Cobeño rent richting de bal. Cobeño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 8:0

30e minuut.
Brunat kopt de bal weg. Fetico bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetico speelt de bal door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nurdiansyah met de inworp. Fetico bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetico speelt de bal door. Klungelig pakt Cobeño de bal. Cobeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 9:0

34e minuut.
Fetico passt de bal met de wreef. Cobeño heeft problemen om de bal te vangen. Cobeño speelt de bal door. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Budiarto bokst de bal weg.

38e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Galvanini passt de bal met de wreef. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 10:0

39e minuut.
Butteri speelt de bal door. Brunat is nu in balbezit. Brunat passt de bal in één keer door. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fetico verovert de bal door een tackle van achteren. Fetico met een sublieme pass. Galvanini met een sublieme pass. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 40%, Granindo CF 60%.
Force boys FC - Granindo CF 10:0

46e minuut.
Butteri heeft problemen om de bal te vangen. Cobeño rent richting de bal. Purdjianto maakt een afschuwelijke overtreding. Purdjianto krijgt een gele kaart. Cobeño raakt geblesseerd tijdens het duel. Fetico zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cobeño krijgt zijn hoofd ertegen. Budiarto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 11:0

48e minuut.
Fetico passt de bal zonder na te denken. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Brunat geeft een lange en hoge pass. Cobeño rent richting de bal. Cobeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cobeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antolak. Antolak krijgt een gele kaart. Cobeño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczepańczyk komt het veld opgelopen. Fetico komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Fetico is nu in balbezit. Fetico probeert naar een medespeler te passen. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu met een sublieme pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel. Budiarto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 12:0

62e minuut.
Malanua komt het veld opgelopen. Santibáñez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Galvanini rent richting de bal. Galvanini passt de bal in één keer door. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño draait met de bal, schiet en ... Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 13:0

66e minuut.
Daar is Cobeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobeño speelt de bal door. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 14:0

68e minuut.
Brunat rent richting de bal. Brunat passt de bal zonder na te denken. Kumara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño onderschept slim de pass. Cobeño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 15:0

77e minuut.
Doeltrap. Undang komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Puspito de bal. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cobeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 16:0

78e minuut.
Berggren komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Antolak heeft problemen om de bal te vangen. Fetico bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetico geeft een lange en hoge pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Budiarto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fetico rent richting de bal. Fetico probeert naar een medespeler te passen. Cobeño rent richting de bal. Cobeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 17:0

84e minuut.
Daar is Puspito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puspito geeft de bal voor. Cobeño is nu in balbezit. Fetico rent richting de bal. Fetico geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Galvanini passt de bal zonder na te denken. Sălăgeanu met een sublieme pass. Fetico met een sublieme pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu passt de bal met de wreef. Fetico probeert naar een medespeler te passen. Cobeño rent richting de bal. Cobeño draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Granindo CF 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 34%, Granindo CF 66%.
Force boys FC - Granindo CF 18:0