Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granindo CF Sentinels
Man. City 4-3-3 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 52.6
average Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Djermouni controleert de bal met de borst. Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz met een sublieme pass. Zampardo rent richting de bal. Zampardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zampardo is nu in balbezit. Mejía probeert naar een medespeler te passen. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz geeft de bal voor. Zampardo krijgt zijn hoofd ertegen. Budiarto bokst de bal weg.

10e minuut.
Klungelig pakt Nurdiansyah de bal. Specogna rent richting de bal. Specogna speelt de bal door. Zampardo rent richting de bal. Zampardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Purdjianto is nu in balbezit. Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz speelt de bal door. Mejía met een sublieme pass. Zampardo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Djermouni probeert de bal aan de voet te houden. Specogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Specogna probeert naar een medespeler te passen. Zampardo rent richting de bal. Zampardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Puspito heeft problemen om de bal te vangen. Specogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Specogna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colţan de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz rent richting de bal. Purdjianto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Purdjianto krijgt een gele kaart. Muńoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mejía wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:1

29e minuut.
Fenech passt de bal in één keer door. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zampardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zampardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:2

33e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan speelt de bal door. Klungelig pakt Zampardo de bal. Zampardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:3

35e minuut.
Zampardo met een sublieme pass. Muńoz probeert naar een medespeler te passen. Fenech is nu in balbezit. Fenech draait met de bal, schiet en ... Budiarto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:4

38e minuut.
Fenech controleert de bal met de borst. Fenech probeert naar een medespeler te passen. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo schiet op doel. Budiarto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:5

39e minuut.
Muńoz probeert naar een medespeler te passen. Zampardo controleert de bal met de borst. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Berggren de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Mejía passt de bal zonder na te denken. Zampardo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nurdiansyah ... Strafschop! Nurdiansyah krijgt een gele kaart. Zampardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mejía legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Budiarto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 74%, Sentinels 26%.
Granindo CF - Sentinels 0:6

47e minuut.
Muńoz rent richting de bal. Muńoz passt de bal in één keer door. Zampardo rent richting de bal. Zampardo schiet op doel. Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:7

48e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía onderschept slim de pass. Mejía speelt de bal door. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo schiet op doel. Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mejía is nu in balbezit. Mejía draait met de bal, schiet en ... Budiarto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malanua komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Kumara de bal. Mejía rent richting de bal. Mejía haalt uit met een fantastische trap. Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen. Malanua onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Colţan speelt de bal door. Specogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Specogna speelt de bal door. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kumara geeft een lange en hoge pass. Rząsa kopt de bal weg. Drak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colţan rent richting de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Szczepańczyk komt het veld opgelopen. Valiente komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía met een sublieme pass. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:8

63e minuut.
Malanua geeft de bal voor. Muńoz kopt de bal weg. Klungelig pakt Mejía de bal. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía speelt de bal door. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Mejía rent richting de bal. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo passt de bal met de wreef. Mejía is nu in balbezit. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Djermouni probeert naar een medespeler te passen. Szczepańczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colţan. Colţan krijgt een gele kaart. Szczepańczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Manukai komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Manukai is nu in balbezit. Fenech rent richting de bal. Fenech geeft een lange en hoge pass. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo schiet op doel. Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Manukai rent richting de bal. Fenech verovert de bal door een tackle van achteren. Fenech probeert naar een medespeler te passen. Zampardo rent richting de bal. Zampardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Mejía passt de bal in één keer door. Zampardo rent richting de bal. Zampardo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Malanua de bal onder controle te krijgen. Budiarto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Sentinels 0:9

85e minuut.
Inworp. Tătaru komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Nurdiansyah is nu in balbezit. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zampardo de bal. Zampardo schiet op doel. Budiarto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 84%, Sentinels 16%.
Granindo CF - Sentinels 0:9