Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 Islington Indifference
kofs3 Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
39.4 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten excellent
average Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Bilicz heeft problemen om de bal te vangen. Cliff is nu in balbezit. Megyei onderschept slim de pass. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. Lynch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Gemmell passt de bal met de wreef. Daar is Hartley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Symon de bal. Symon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Price probeert naar een medespeler te passen. Inwood heeft problemen om de bal te vangen. Inwood met een sublieme pass. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner verovert de bal door een tackle van achteren. Sumner probeert naar een medespeler te passen. Mpisi heeft problemen om de bal te vangen. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nyers kopt de bal weg. Inwood kan de bal niet met de borst controleren. Inwood probeert naar een medespeler te passen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Islington Indifference 0:1

27e minuut.
Mpisi passt de bal met de wreef. Hartley rent richting de bal. Hartley speelt de bal door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nyers geeft een lange en hoge pass. Megyei kopt de bal weg. Bilicz rent richting de bal. Bilicz schiet op doel. Lynch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mission FC 2011 - Islington Indifference 1:1

33e minuut.
Hartley geeft de bal voor. Inwood kopt de bal weg. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon schiet op doel. Mpisi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Irving neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Hartley de bal. Hartley geeft een lange en hoge pass. Mpisi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nyilas trapt de bal weg. Baceiredo kopt de bal weg. Klungelig pakt Nyers de bal. Symon is nu in balbezit. Symon draait met de bal, schiet en ... Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Sumner met een sublieme pass. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley speelt de bal door. Symon is nu in balbezit. Symon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 68%, Islington Indifference 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mission FC 2011 - Islington Indifference 1:1

56e minuut.
Irving probeert naar een medespeler te passen. Hartley is nu in balbezit. Hartley geeft een lange en hoge pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Islington Indifference 1:2

59e minuut.
Hartley met een sublieme pass. Somogyi is nu in balbezit. Mpisi onderschept slim de pass. Mpisi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Islington Indifference 1:3

60e minuut.
Mpisi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Somogyi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. León rent richting de bal. Megyei onderschept slim de pass. Megyei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Islington Indifference 2:3

65e minuut.
Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumner geeft een lange en hoge pass. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Islington Indifference 2:4

65e minuut.
Megyei probeert naar een medespeler te passen. Bilicz rent richting de bal. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal met de wreef. Sumner is nu in balbezit. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cserba met een sublieme pass. Daar is Pintér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Irving rent richting de bal. Irving passt de bal in één keer door. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley geeft een lange en hoge pass. Mpisi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Inwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inwood met een sublieme pass. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Nyilas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hartley is nu in balbezit. Hartley passt de bal met de wreef. Symon is nu in balbezit. Symon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gemmell met een sublieme pass. Hartley is nu in balbezit. Hartley passt de bal in één keer door. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon schiet op doel. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell probeert naar een medespeler te passen. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley geeft een hoge lob. Mpisi springt en kopt de bal. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
León probeert naar een medespeler te passen. Hartley is nu in balbezit. Hartley geeft de bal voor. Mpisi krijgt zijn hoofd ertegen. Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 75%, Islington Indifference 25%.
Mission FC 2011 - Islington Indifference 2:4