Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSI-SC Force boys FC
5-2-3DEF Tactiek 1striker
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
27.7 gemiddelde waardering 58.1
weak Schieten excellent
average Passen formidable
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf passt de bal met de wreef. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:1

6e minuut.
Návay maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galvanini kopt de bal weg. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe draait met de bal, schiet en ... Návay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:2

7e minuut.
Galvanini met een sublieme pass. Daar is Bartolucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartolucci geeft een lange en hoge pass. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barač passt de bal zonder na te denken. Hanf met een sublieme pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Návay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:3

12e minuut.
Brunat probeert de bal met de borst te controleren. Nurci rent richting de bal. Brunat onderschept slim de pass. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:4

16e minuut.
Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Beristain onderschept slim de pass. Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini haalt uit met een fantastische trap. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Návay met een harde bal richting middenveld. Galvanini kopt de bal weg. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Návay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:5

18e minuut.
Nurci speelt de bal door. Klungelig pakt El-Samahy de bal. Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:6

19e minuut.
Brunat passt de bal zonder na te denken. Hanf met een sublieme pass. Fetico is nu in balbezit. Fetico geeft een hoge lob. Brunat springt en kopt de bal. Návay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hanf neemt de hoekschop. Brunat maakt een snoekduik en kopt de bal. Návay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:7

21e minuut.
Dankov heeft problemen om de bal te vangen. Nurci speelt de bal door. Klungelig pakt Valdimarsson de bal. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Návay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacIndoe met een sublieme pass. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. Návay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:8

23e minuut.
Pence geeft de bal voor. Daar is Fetico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetico probeert naar een medespeler te passen. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe schiet op doel. Návay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hanf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hanf verovert de bal door een tackle van achteren. Hanf passt de bal zonder na te denken. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat schiet op doel. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:9

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Sălăgeanu de bal onder controle te krijgen. Sălăgeanu geeft de bal voor. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe haalt uit met een fantastische trap. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:10

32e minuut.
MacIndoe met een sublieme pass. Sălăgeanu met een sublieme pass. Daar is Hanf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanf speelt de bal door. Brunat is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sălăgeanu is nu in balbezit. Nurci onderschept slim de pass. Nurci passt de bal in één keer door. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Buitenspel voor Burszta. Goede buitenspelval van de verdediging. Sălăgeanu neemt vlug de vrije trap. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Návay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:11

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Gilicz de bal onder controle te krijgen. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:12

44e minuut.
Galvanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini geeft een hoge lob. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ... Návay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 72%, Force boys FC 28%.
DSI-SC - Force boys FC 0:12

49e minuut.
Fetico bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetico heeft problemen om de bal te vangen. Fetico probeert naar een medespeler te passen. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ... Návay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:13

52e minuut.
MacIndoe geeft een hoge lob. Fetico bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetico passt de bal in één keer door. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:14

57e minuut.
Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sălăgeanu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bunea de bal onder controle te krijgen. Brunat kopt de bal weg. Hanf rent richting de bal. Hanf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Návay trapt de bal weg van het doel. Fetico kopt de bal weg. Daar is Westwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanf rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Beristain onderschept slim de pass. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:15

64e minuut.
Gilicz probeert naar een medespeler te passen. Galvanini is nu in balbezit. Galvanini probeert naar een medespeler te passen. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Beristain kopt de bal weg. Hanf is nu in balbezit. Bartkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartkiewicz krijgt een gele kaart. Hanf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanf met een snel genomen vrije trap. MacIndoe kopt de bal weg. Brunat is nu in balbezit. Brunat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
MacIndoe verovert de bal door een tackle van achteren. MacIndoe met een sublieme pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Návay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:16

69e minuut.
Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf met een sublieme pass. Klungelig pakt Brunat de bal. Brunat schiet op doel. Návay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:17

70e minuut.
Beristain bereikt de bal nog maar net als eerste. Beristain geeft een lange en hoge pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Návay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:18

73e minuut.
Bunea probeert naar een medespeler te passen. El-Samahy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanini rent richting de bal. Galvanini geeft een hoge lob. Hanf krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Westwood is nu in balbezit. Fetico onderschept slim de pass. Fetico passt de bal zonder na te denken. Hanf rent richting de bal. Hanf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bartkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf speelt de bal door. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:19

79e minuut.
Beristain geeft een lange en hoge pass. Sălăgeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Beristain de bal. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat schiet op doel. Návay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Návay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brunat maakt een snoekduik en kopt de bal. Návay bokst de bal weg.

82e minuut.
Fetico speelt de bal door. Hanf is nu in balbezit. Hanf probeert naar een medespeler te passen. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:20

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dankov stond buitenspel. Galvanini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Force boys FC 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 79%, Force boys FC 21%.
DSI-SC - Force boys FC 0:21