Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:14
  • Competitiewedstrijd: Mission liga
  • Stadion: Leslie Park
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7146
Islington Indifference DSI-SC
352_OFF_WIDE_v1 Tactiek 5-2-3DEF
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 36.4
uitstekend Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Symon de bal onder controle te krijgen. Mpisi is nu in balbezit. Beristain maakt een afschuwelijke overtreding. Beristain krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood geeft een hoge lob. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sumner rent richting de bal. Sumner passt de bal met de wreef. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Návay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - DSI-SC 1:0

17e minuut.
Beristain geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inwood met de inworp. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Návay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

21e minuut.
Kargus kopt de bal weg. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea passt de bal zonder na te denken. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ... Lynch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dankov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Beristain probeert naar een medespeler te passen. Bunea is nu in balbezit. Cliff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cliff krijgt een gele kaart. Bunea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kargus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stehle rent richting de bal. Stehle schiet op doel. Lynch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Islington Indifference - DSI-SC 1:1

45e minuut.
Antognozzi passt de bal in één keer door. Hartley is nu in balbezit. Hartley met een sublieme pass. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 39%, DSI-SC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Islington Indifference - DSI-SC 1:1

49e minuut.
Sumner is nu in balbezit. Sumner passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Návay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - DSI-SC 2:1

62e minuut.
Daar is Bartkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inwood is nu in balbezit. Inwood met een sublieme pass. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inwood passt de bal met de wreef. Sumner speelt de bal door. Symon is nu in balbezit. Symon haalt uit met een fantastische trap. Antognozzi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gemmell passt de bal zonder na te denken. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley passt de bal in één keer door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Beristain geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Inwood de bal onder controle te krijgen. Inwood met een sublieme pass. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nurci kopt de bal weg. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner begaat een overtreding. Burszta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Burszta kan niet meer verder spelen. Westwood komt het veld opgelopen.

77e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. León passt de bal met de wreef. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Islington Indifference - DSI-SC 2:2

77e minuut.
Symon met een sublieme pass. Hartley is nu in balbezit. Hartley speelt de bal door. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Návay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Návay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Symon passt de bal met de wreef. Sumner is nu in balbezit. Sumner geeft een hoge lob. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Inwood geeft een hoge lob. Nurci kopt de bal weg. Stehle rent richting de bal. Stehle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - DSI-SC 2:3

89e minuut.
Antognozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Antognozzi geeft de bal voor. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - DSI-SC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 27%, DSI-SC 73%.
Islington Indifference - DSI-SC 2:4