Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sentinels Force boys FC
Normal Tactiek 1striker
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 64.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Galvanini passt de bal zonder na te denken. Stan rent richting de bal. Stan geeft een lange en hoge pass. Brunat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Venugopal kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galvanini met een snelle inworp. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hanf is nu in balbezit. Specogna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hanf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brunat springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barrachina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Galvanini rent richting de bal. Galvanini geeft een hoge lob. MacIndoe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brunat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Force boys FC 0:1

14e minuut.
Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu geeft een hoge lob. MacIndoe kopt de bal weg. Brunat rent richting de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Barrachina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Force boys FC 0:2

31e minuut.
Sălăgeanu met een sublieme pass. Mejía probeert de bal aan de voet te houden. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sălăgeanu met een sublieme pass. Brunat rent richting de bal. Nebegleras is nu in balbezit. Brunat onderschept slim de pass. Brunat schiet op doel. Barrachina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Force boys FC 0:3

34e minuut.
Mejía speelt de bal door. Rząsa rent richting de bal. Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Hanf rent richting de bal. Hanf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stan passt de bal met de wreef. Brunat is nu in balbezit. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf haalt uit met een fantastische trap. Barrachina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentinels 62%, Force boys FC 38%.
Sentinels - Force boys FC 0:3

46e minuut.
Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu speelt de bal door. Stan probeert naar een medespeler te passen. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sentinels - Force boys FC 0:4

53e minuut.
Rząsa kopt de bal weg. Stan rent richting de bal. Colţan onderschept slim de pass. Colţan geeft een lange en hoge pass. Zampardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Cronander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Galvanini passt de bal zonder na te denken. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frăţilă de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Galvanini met een sublieme pass. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe passt de bal met de wreef. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrachina trapt de bal weg van het doel. Galvanini kan de bal niet met de borst controleren. Galvanini geeft een hoge lob. Brunat rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gilicz is nu in balbezit. Gilicz geeft een hoge lob. Hanf kopt de bal weg. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Barrachina bokst de bal weg.

80e minuut.
Stan heeft problemen om de bal te vangen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan passt de bal met de wreef. Zampardo rent richting de bal. Zampardo draait met de bal, schiet en ... Cronander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Bartolucci speelt de bal door. Stan is nu in balbezit. Stan geeft een lange en hoge pass. Brunat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentinels 63%, Force boys FC 37%.
Sentinels - Force boys FC 0:4