Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSI-SC Sentinels
5-2-3DEF Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea rent richting de bal. Stehle rent richting de bal. Stehle schiet op doel. Barrachina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Sentinels 1:0

31e minuut.
Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunea met een sublieme pass. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Sentinels 2:0

40e minuut.
Igaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Damnik komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía probeert naar een medespeler te passen. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 36%, Sentinels 64%.
DSI-SC - Sentinels 2:0

51e minuut.
Daar is Damnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Specogna rent richting de bal. Specogna speelt de bal door. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zampardo is nu in balbezit. Kargus is nu in balbezit. Zampardo onderschept slim de pass. Zampardo schiet op doel. Burcsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Sentinels 2:1

53e minuut.
Mejía probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fenech de bal. Fenech passt de bal in één keer door. Mejía geeft een hoge lob. Zampardo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DSI-SC - Sentinels 2:2

55e minuut.
Dankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía probeert naar een medespeler te passen. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Barrachina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Nurci verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nurci krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech geeft een hoge lob. Kargus rent richting de bal. Zampardo onderschept slim de pass. Zampardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankov onderschept slim de pass. Dankov passt de bal zonder na te denken. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Frăţilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stehle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stehle kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barrachina bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Nebegleras onderschept slim de pass. Nebegleras geeft een hoge lob. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DSI-SC - Sentinels 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSI-SC 32%, Sentinels 68%.
DSI-SC - Sentinels 2:3