Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granindo CF Islington Indifference
Man. City 4-3-3 Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 57.3
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
average Verdedigen solid


4e minuut.
Gemmell verovert de bal door een tackle van achteren. Gemmell passt de bal in één keer door. Sumner probeert naar een medespeler te passen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Budiarto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Islington Indifference 0:1

7e minuut.
Symon rent richting de bal. Symon passt de bal met de wreef. Daar is Herlambang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Budiarto bokst de bal weg.

8e minuut.
Inwood is nu in balbezit. Inwood passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Budiarto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Islington Indifference 0:2

10e minuut.
Hartley met een sublieme pass. Sumner is nu in balbezit. Sumner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mpisi de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sumner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner passt de bal zonder na te denken. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
León onderschept slim de pass. Irving speelt de bal door. Symon is nu in balbezit. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Price geeft de bal voor. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon onderschept slim de pass. Symon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Antolak probeert naar een medespeler te passen. Sumner rent richting de bal. Sumner met een sublieme pass. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Islington Indifference 0:3

30e minuut.
Sumner probeert naar een medespeler te passen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi passt de bal met de wreef. Symon rent richting de bal. Symon draait met de bal, schiet en ... Budiarto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Hartley verovert de bal door een tackle van achteren. Hartley probeert naar een medespeler te passen. Sumner probeert naar een medespeler te passen. Symon rent richting de bal. Symon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hartley rent richting de bal. Purdjianto met een sublieme pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Budiarto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Islington Indifference 0:4

39e minuut.
Lynch neemt vlug de vrije trap. Sumner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gros probeert naar een medespeler te passen. Sumner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner passt de bal zonder na te denken. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Antolak is nu in balbezit. Antolak passt de bal zonder na te denken. Inwood met een sublieme pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Islington Indifference 0:5

42e minuut.
Mpisi is nu in balbezit. Mpisi passt de bal zonder na te denken. Price speelt de bal door. Symon is nu in balbezit. Symon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 84%, Islington Indifference 16%.
Granindo CF - Islington Indifference 0:5

46e minuut.
Nurdiansyah komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sumner met een sublieme pass. Price rent richting de bal. Price passt de bal in één keer door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel. Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gemmell met de inworp. Hartley is nu in balbezit. Hartley geeft een lange en hoge pass. Mpisi krijgt zijn hoofd ertegen. Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Budiarto speelt de bal door. Gemmell kopt de bal weg. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wardana de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
León probeert de bal met de borst te controleren. León geeft de bal voor. Inwood kopt de bal weg. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Budiarto bokst de bal weg.

55e minuut.
Gros geeft de bal voor. Rosada controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. León maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Islington Indifference 0:6

57e minuut.
Wardana kopt de bal weg. Mpisi rent richting de bal. Mpisi met een sublieme pass. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inwood is nu in balbezit. Inwood passt de bal met de wreef. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon draait met de bal, schiet en ... Budiarto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granindo CF - Islington Indifference 0:7

61e minuut.
Gemmell geeft een lange en hoge pass. Daar is Mpisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wardana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Budiarto trapt de bal weg. Gemmell kopt de bal weg. Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Symon rent richting de bal. Symon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malanua komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sumner met een sublieme pass. Symon rent richting de bal. Symon passt de bal met de wreef. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nurdiansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdiansyah probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Varga de bal. Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi schiet op doel. Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nurdiansyah is nu in balbezit. Symon onderschept slim de pass. Symon passt de bal in één keer door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Budiarto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartley met een snelle inworp. Symon is nu in balbezit. Symon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gros de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nurdiansyah onderschept slim de pass. Sumner onderschept slim de pass. Sumner met een sublieme pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darmajati komt het veld opgelopen. Manukai komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Darmajati passt de bal zonder na te denken. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een hoge lob. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Sumner rent richting de bal. Sumner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mpisi de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Malanua probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Inwood neemt de hoekschop. Mpisi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Symon rent richting de bal. Sumner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Budiarto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon haalt uit met een fantastische trap. Budiarto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdjianto is nu in balbezit. Hartley onderschept slim de pass. Hartley geeft een lange en hoge pass. Mpisi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Budiarto met een harde bal richting middenveld. Price kopt de bal weg. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granindo CF 83%, Islington Indifference 17%.
Granindo CF - Islington Indifference 0:7