Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force boys FC Mission FC 2011
1striker Tactiek védök hátul B
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Gilicz onderschept slim de pass. Burdisso rent richting de bal. Gilicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilicz krijgt een gele kaart. Burdisso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koltai komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Galvanini passt de bal zonder na te denken. Miriuta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanf. Hanf krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Hanf rent richting de bal. Hanf geeft een hoge lob. Brunat kopt de bal weg. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe schiet op doel. Sógor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bartolucci rent richting de bal. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stan. Stan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hanf kopt de bal weg. Brunat met een sublieme pass. Hanf met een sublieme pass. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe passt de bal met de wreef. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat schiet op doel. Sógor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 41%, Mission FC 2011 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Force boys FC - Mission FC 2011 0:0

50e minuut.
Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Mission FC 2011 0:1

58e minuut.
Klungelig pakt Miriuta de bal. Brunat is nu in balbezit. Gregor rent richting de bal. Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Brunat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
MacIndoe rent richting de bal. Brunat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cserba. Cserba krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Galvanini met een sublieme pass. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe speelt de bal door. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel. Sógor bokst de bal weg.

75e minuut.
Galvanini passt de bal zonder na te denken. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe met een sublieme pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Force boys FC - Mission FC 2011 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 37%, Mission FC 2011 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Force boys FC - Mission FC 2011 1:1